Καλησπερα σας!Πηρα χθες το redmi note 11s και ειχα συγχρονισμενες ολες τις επαφες μου και τις εβγαλε ολες οπως τις ειχα.Σε καποιες ειχα φωτογραφια.Σε μια μονο επαφη ενω στις επαφες φαινεται πως εχω φωτογραφια,οταν λαμβανω κληση απο την συγκεκριμενη επαφη βγαινει μονο το ονομα και οχι η φωτογραφια.Εχω διαγραψει την επαφη και την ξαναπερασα,αλλα παλι κατα τη διαρκςια της κλησης δε βγαζει φωτογραφια.Σε καμια αλλη επαφη με φωτογραφια δε μου το κανει αυτο.Στις υπολοιπες βγαινει κατα τη κληση κανονικα η φωτογραφια.Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο;
Προβλημα φωτογραφιας επαφης
-
-
Μήπως οι διαστάσεις της φωτογραφίας ή ο τύπος του αρχείου της φωτογραφίας δεν υποστηρίζονται και για αυτό δεν την εμφανίζει ?
Δοκίμασε να δηλώσεις άλλη άσχετη εικόνα για αυτή την επαφή για να δεις εάν σου κάνει το ίδιο.
Για μία ακόμη φορά καλωσόρισες στην παρέα μας -
Δοκιμασα με 3-4 διαφορετικες φωτογραφιες,αλλα παλι τπτ...Καλως σας βρηκα οπως και να'χει!
-
Ο/H Janna Parlapani έγραψε:
Δοκιμασα με 3-4 διαφορετικες φωτογραφιες,αλλα παλι τπτ...Καλως σας βρηκα οπως και να'χει!
Εάν είναι η τελευταία επαφή που υπάρχει στην βάση δεδομένων για τις επαφές ίσως να μην την διαβάζει σωστά.
Δοκίμασε να δημιουργήσεις μία ακριβώς ίδια επαφή για το συγκεκριμένο άτομο, αλλά αυτή την φορά στον αριθμό τηλεφώνου πρόσθεσε το +30 μπροστά από τον αριθμό και δες αν με αυτό τον τρόπο θα σου λυθεί το πρόβλημα.
το +30 είναι ο κωδικός για την Ελλάδα και εάν για παράδειγμα ο αριθμός επαφής είναι 693123456789 εσύ θα τον δηλώσεις ως +30693123456789 -
Το δοκιμασα και αυτο με το +30.Διεγραψα και την επαφη τοσο απο το google οσο και απο τις επαφες και εκανα καινουργια αλλα παλι τπτ.Οπως και να'χει ευχαριστω για τον χρονο σου!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0