Το γνωρίζω για τους 160 char και το πόσο το θέλουν.
Δοκιμές θα αρχίσω το βράδυ και ίσως αύριο έχουμε μία πρώτη ROM για δοκιμή.
Το κακό όμως είναι που ο μόνος τρόπος να φύγουν 160 char σε ένα μήνυμα είναι τα κεφαλαία.
Το γνωρίζω για τους 160 char και το πόσο το θέλουν.
Δοκιμές θα αρχίσω το βράδυ και ίσως αύριο έχουμε μία πρώτη ROM για δοκιμή.
Το κακό όμως είναι που ο μόνος τρόπος να φύγουν 160 char σε ένα μήνυμα είναι τα κεφαλαία.
Αν η μετατροπή από πεζά σε κεφαλαία γίνεται αυτόματα και χωρίς προβληματα δεν βλέπω το κακό, παντού έτσι δεν γίνεται;
Πρόβλημα βλέπω μόνο στην περίπτωση που ζητηθεί από τον χρήστη να χρησιμοποιεί μόνο κεφαλαία κατά την πληκτρολογιση.
Ναι, αυτόματα θα γίνεται, αλλά εξετάζουμε την περίπτωση με ένα έξυπνο trick, να στέλνει έναν μη εκτυπώσιμο χαρακτήρα στην αρχή του μυνήματος, έτσι ώστε όσοι έχουν MIUI ROM να καταλαβαίνει ότι υπάρχει Patch και να μετατρέπουν τα μυνήματα σε κάθε πρόταση Μόνο το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά για να είναι ποιό όμορφα.
Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε την δυνατότητα να στείλουμε 159 Chars αλλά θα έχουμε ποιό όμορφο αποτέλεσμα.
ΠΧ.
Από "TI ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ"
όσοι έχουν MIUI θα λαμβάνουν. "Τι κανεις ρε παιδι μου. Εισαι καλα? Περιμενω νεα σου."
Χωρίς τονισμό βέβαια...
Νομίζω είναι καλύτερο.
Οσες συσκευές δεν έχουν MIUI θα τα λαμβάνουν ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Παιδια διαπιστωσε καποιος προβλημα με το ακουστικο ? Μετα την αναβαθμιση σε kitkat εγινε πολυ δυνατο και με παραμορφωση...καταφερα μετα απο 15 και προσπαθειες με διαφορα κολπα και flash tool να περασω την παλια jb και ολα καλα. Αναβαθμισα αυτη τη φορα στην τελευταια τελέυταια Kitkat και παλι το κανει. Τωρα δεν μπορω να γυρισω πισω σε jb...θελει παλι μανικι....
Ειχα και γω το ιδιο προβλημα και αφου το εψαξα λιγο...
Πηγαινε Ρυθμισεις -->sound-->Suppress noise during call (ειναι στο τελος)--> και επελεξε Single mic (default ειναι το dual mic και πολλες φορες μικροφωνιζει), εγω οταν το αλλαξα επαιξε μια χαρα
Επειδη μιλαω με το κινητο καθημερινα στην εργασια μου και πολλες φορες με skype και κινητα αοπ ευρωπη εκανα downgrade αμεσως ... ακομα και με την ρυθμιση που ειπες εχει χειροτερη ποιοτητα κλησης ...σε κανα 3-4 μηνες θα το ξανασκεφτω... εξαλου δεν ειδα καμια διαφορα ισα ισα ποιο αργο...εχει ακομα.