Διαφήμιση

Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο

• Οδηγός
    • Mi-3 & Mi-4
    • // ακριβως update.zip ... κι'ομως δεν τη βρισκει ... παω να κανω το downloaded_rom \\
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • // Can't find update.zip in sdcard ...
      please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SDCARD \\
      // αυτο το μηνυμα μου βγαζει ... \\
    • Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

// Can't find update.zip in sdcard ...
      please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SDCARD \\
      // αυτο το μηνυμα μου βγαζει ... \\

αυτά έκανες ..
      στο mi recovery πριν φλασάρεις το update , να κάνεις
      wipe data/factory reset
      γιατί βάζεις άλλη rom (θα χάσεις τις εφαρμογές σου)
      και όπως είσαι φλασάρεις το update.zip
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • // εχει wipe cache - wipe user data - wipe all data - wipe sd card \\
      // τα εχω κανει ολα αλλα ματαια εγω νομιζω μπορω να παιξω μονο με fast boot παιδια \\
      // fast boot στα ελλινικα υπαρχει ... \\
      και το τελευταιο install update.zip failed!
      update.zip signature verification failed
      BACK ....
    • άρα τρίτος τρόπος , fast boot
      νόμιζα αυτήν έχεις
      δεν υπάρχει Ελληνική fast boot
      κατέβασέ την (ελπίζω να κατέβει ολοκληρωμένη) την φλασάρεις και μετά ξέρεις

• // μια χαρα εχει κατεβει την εχω περασει μεσα και ειμαι οκ σε ολα ... τι κανω με το playstore για να παρω τις εφαρμογες μου ; \\
      // αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα ... \\

// μια χαρα εχει κατεβει την εχω περασει μεσα και ειμαι οκ σε ολα ... τι κανω με το playstore για να παρω τις εφαρμογες μου ; \\
      // αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα ... \\

απάντησα
      Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο

θα κάνεις εγκατάσταση τα :

GoogleLoginService.apk
      GoogleOneTimeInitializer.apk
      GoogleServicesFramework.apk
      Phonesky.apk
      PrebuiltGmsCore.apk
      SetupWizard.apk

edit
      έχεις το Mi market

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε μεν αναβάθμιση, αλλά κυρίως αν πάθε οτιδήποτε το κινητό μας και δεν ανοίγει, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κάνουμε μια ( αντί για "επαναφορά" ) να βάλουμε - εγκαταστήσουμε μια έκδοση miui, ώστε να μπορούμε να έχουμε λειτουργική την συσκευή μας. Σωστά;
      Επίσης διαγράφονται τα πάντα από την συσκευή, δεν αφήνει τίποτα τα καθαρίζει όλα ;
    • Ο/H Tassos έγραψε:

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε μεν αναβάθμιση, αλλά κυρίως αν πάθε οτιδήποτε το κινητό μας και δεν ανοίγει, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κάνουμε μια ( αντί για "επαναφορά" ) να βάλουμε - εγκαταστήσουμε μια έκδοση miui, ώστε να μπορούμε να έχουμε λειτουργική την συσκευή μας. Σωστά;
      Επίσης διαγράφονται τα πάντα από την συσκευή, δεν αφήνει τίποτα τα καθαρίζει όλα ;

τον τρίτο τρόπο τον κάνουμε όταν έρχεται το κινητό από τα ξένα
      η όταν δεν ανοίγει ,
      μετά βάζουμε την Ελληνική , αν έχουμε την Ελληνική δεν θα χρειαστούμε ποτέ τον τρίτο τρόπο , γιατί ?
      αν δεν ανοίγει το κινητό μας μπαίνουμε σε recovery , και κάνουμε restore όλη την rom , που είχαμε κάνει backup κάποτε που βρεθήκαμε σε recovery

• // το αρχειο zip το κανω με το winrar συμπιεση αλλα με καταληξη .zip και μεσα στο τελικο update.zip υπαρχουν τα αρχεια χυμα ... \\
      μου βρισκει το αρχειο οταν παω να φλασαρω αλλα κατι δεν παει καλα ή δεν κανω κατι καλα \\

// το αρχειο zip το κανω με το winrar συμπιεση αλλα με καταληξη .zip και μεσα στο τελικο update.zip υπαρχουν τα αρχεια χυμα ... \\
      μου βρισκει το αρχειο οταν παω να φλασαρω αλλα κατι δεν παει καλα ή δεν κανω κατι καλα \\

Αν κατάλαβα καλά αυτό που μας περιγράφεις, το λάθος σου είναι το εξής, δε θα συμπιέσεις ξανά το συμπιεσμένο αρχείο που έχεις. Αυτό που απλώς και ακριβώς πρέπει να κάνεις είναι, να κατεβάσεις το αρχείο και όπως είναι απλώς θα αλλάξεις το όνομα του από παραδείγματος χάριν :
      "xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip"
      σε
      "update.zip".

Μονάχα το όνομα αλλάζεις και τίποτε άλλο ( εγώ σου δείχνω τώρα και την επέκταση ".zip", αν βλέπεις και εσύ την επέκταση, δεν την πειράζεις καθόλου απλώς το όνομα αλλάζεις, και προσοχή - στην περίπτωση που δεν βλέπεις την επέκταση του αρχείου (".zip"), στο όνομα δε θα βάλεις "update.zip" ώστε να γίνει "update.zip.zip" - )

Την επέκταση πολλές φορές σε χρήστες windows δεν την εμφανίζει ( κρύβει δηλαδή στα αρχεία τώρα π.χ. μπορεί να μην εμφανίζει το ".zip" ) και ίσος κάνετε το λάθος πατώντας μετονομασία να γράφετε "update.zip". Νομίζω πλέον καταλαβαίνεται τι λάθος δημιουργείται έτσι. :)
    • Διαφήμιση
    • // τασο ολα σωστα τι εκανα λαθος ; την καταληξη ο μ@@@@@2κ@@@@@@2ςςςςςςς την αλλαζα απο .rar σε .zip \\
      // λοιπον την περασα και ειμαι οκ .... ευχαριστω πολυ ολους σας για το αν σας τα εκανα κροσια αλλα το λαθος ηταν δικο μου καθαρα ... \\
      // και ξερετε γιατι, εβλεπα τον τυπο στο βιντεο να βαζει ενα αρχειο χυμα στην sd και εβλεπα την εικονα του winrar ... οταν ομως κατεβασα το βιντεο και το ειδα // καθαρα ... ειπα εισαι ...... μακακας ... ειναι σε zip αρχειο ... στο pc οταν μετατρεπεις την καταληξη το βλεπει μια χαρα ... το τηλεφωνο ομως .... ;;;;;; \\

// Σας Ευχαριστω πολυ ολους \\