Μόλις ανοίγω το mi unlock και ζητάει να συνδεθώ βάζω κωδικό και στο επόμενο βήμα που θέλει να στείλει SMS μου βγάζει έναν παλιό αριθμό που δεν τον έχω. Στο mi account μπαίνω και έχω κανονικά τον σημερινό αριθμό το ίδιο βλέπω και στο τηλέφωνο.
Τι μπορώ να κάνω
Εάν έχεις ξεκλείδωτο Bootlader μην περιμένεις αναβάθμιση στο HyperOS.
Η Xiaomi έχει αποκλείσει από την αναβάθμιση όλες τις συσκευές που έχουν ξεκλείδωτο Bootloader.
μολις το πήρα. eu version. tlbeuxm,
σταματησε τις αναβαθμίσεις στην 14.0.17.
Να περασω την hyper os για να το στήσω μια και καλή?
Κατεβάζω απο το παρακάτω λινκ την ευρωπαϊκή και αναβαθμιζω ? Νομίζω παλαιότερα υπήρχε επιλογή για αναβάθμιση απο τοπικό αρχείο.
Ετσι γίνεται και τώρα?
Μήπως αν αλλάξω region έρθει μονη της η αναβάθμιση?
Μόλις ανοίγω το mi unlock και ζητάει να συνδεθώ βάζω κωδικό και στο επόμενο βήμα που θέλει να στείλει SMS μου βγάζει έναν παλιό αριθμό που δεν τον έχω. Στο mi account μπαίνω και έχω κανονικά τον σημερινό αριθμό το ίδιο βλέπω και στο τηλέφωνο.
Τι μπορώ να κάνω
Εάν έχεις ξεκλείδωτο Bootlader μην περιμένεις αναβάθμιση στο HyperOS.Η Xiaomi έχει αποκλείσει από την αναβάθμιση όλες τις συσκευές που έχουν ξεκλείδωτο Bootloader.
Καλησπέρα παιδιά. Έχω σοβαρό πρόβλημα με το 12 pro. Έχω κλειδωμένο bootloader και έχω ξεμείνει με την MIUI 14.0.13 eea. Δεν έρχονται OTA αλλά και manually δεν με αφήνει. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω και εδώ έχω το σοβαρό θέμα, μπαίνοντας στο mi unlock κάνω sign in και εκεί που λέει να στείλει κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό μου βγάζει έναν παλιό αριθμό μιλάμε για 10 χρόνια πριν που δεν έχω πρόσβαση. Στο mi account είτε μπαίνω από κινητό είτε PC έχω τον κανονικό αριθμό σημερινό όπως πρέπει εξάλλου πριν κάποια χρόνια είχα ξεκλειδώσει το mi 9.
Το ερώτημα είναι τι μπορώ να κάνω η σε ποιον να απευθυνθώ στην Xiaomi για το πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο mail η chat? Να μιλήσω με το σέρβις εδώ έχουν σχέση με το mi account?