Διαφήμιση

Πιστοποίηση Play Protect

• Πιστοποίηση Play Protect

Χαίρεται....
      Ασήμαντο προβληματάκι αλλά παιδεύομαι από το μεσημέρι και λύση δεν βρήκα ακόμα.
      Λειτουργώ την official σταθερή global 13.0.3.0.
      Έχω ξεκλείδωτο bootloader και εξ αιτίας του στο play store μου βγάζει ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη. Ακολούθησα οδηγούς που βρήκα (αντιγραφή Google Services framework και register στη σελίδα της Google), αλλά δε διορθώνεται το θέμα.
      Βασικά εκείνο που μου σπάει τα νεύρα είναι το ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google Pay, ούτε για την εθνική που τώρα μπήκε, ούτε για τη revolut, ούτε για καμιά άλλη κάρτα. Πρέπει να λυθεί το θέμα της πιστοποίησης... Ασχολήθηκε κανένας? Υπάρχει κάποια λύση, εκτός από το κλειδωθεί ο bootloader?
    • 4 απλα βήματα και ξεμπερδευουμε
      1) root με magisk
      2) ενεργοποιείς το zygisk απο τις ρυθμίσεις του magisk
      3) φλασαρεις το universal safetynetfix απο τον kdragon
      4)reboot και εισαι ετοιμος
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)
    • Ο/H CodeFox έγραψε:

4 απλα βήματα και ξεμπερδευουμε
      1) root με magisk
      Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...
      Τα έκανα αυτά που είπες, πλέον βγάζει ότι η συσκευή είναι πιστοποιημενη, αλλά πάλι στο google pay μου βγάζει σφάλμα ότι η συσκευή δεν είναι ασφαλής...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Ο/H CodeFox έγραψε:

4 απλα βήματα και ξεμπερδευουμε
      1) root με magisk
      Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...Τα έκανα αυτά που είπες, πλέον βγάζει ότι η συσκευή είναι πιστοποιημενη, αλλά πάλι στο google pay μου βγάζει σφάλμα ότι η συσκευή δεν είναι ασφαλής...
      βάλε και το gpay στην deny list κανε reboot και περιμενε μεχρι να ξανακάνει τσεκ ( συνήθως καθε 24 ωρες κανει )
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)