Redmi Note 11 pro 5G
-
-
Ναι αλλά και πάλι. θα δω στο διαδίκτυο αν υπάρχει αναφορά σε παρόμοιο προβλημα.
Αυτη η τεχνολογία έχει καταντήσει λιγο κουραστικη να παρακολουθεις ολο τις εξελίξεις
Καθε φορά που πρέπει να ααχοληθω με κατι μου έρχεται στο μυαλο ενας στιχος απο τραγουδι του ξυλουρη απο τον ερωτοκριτο.
Και άλλα βάσανα τότε δεν μου λειψαν -
Τότε είναι απλά θέμα Driver - καλωδίου ή θύρας.
Προσοχή να είσαι σε USB 2 (λευκό χρώμα) και όχι USB 3 (μπλε χρώμα) και όχι σε PC με Ryzen CPU. -
4ος υπολογιστής, φορητός Windows 10.
Το ίδιο θέμα δεν το αναγνωρίζει και ότι και να δοκίμασα δεν έπιασε.
Αρχζω να πιστεύω ότι είναι το κινητό ή η διαδικασία.
Στην διαδικασία περασματος twrp με το adb και cmd δινοταν η εντολή εντοπισμου συσκευής πρώτα.
Σε αυτή την διαδικασία δεν χρειάζεται κατι αντίστοιχο ??
Όταν το συνδεω στον υπολογιστη στην διαδικασία cmd ακούγεται ο χαρακτηριστικος ηχος συνδεσης αλλά δεν βγάζει κανένα εικονίδιο στον υπολογιστή.
Μήπως κλείνει το usb debugging και περιμενει να το ανοίξω ή να δώσω εντολή data transfer?
-
Καθαρά θέμα drivers είναι, δες πως αναγνωρίζεται το κινητό στην διαχείριση συσκευών.
-
Σε εναν 5ο φορητο υπολογιστη οταν το συνδεω κανονικά με το κινητό ανοιχτό το αναγνωρίζει κανονικά redmi note 11 pro 5g, όπως και ο σταθερός του γιου μου.
Οταν το βαζω σε fastboot mode δεν φαίνεται τίποτα πουθενά αν και στον 5ο υπολογιστή ξεκινησε μια διαδικασία αναγνώρισης αλλά μέχρι εκεί -
Ποιους drivers βάζεις;
[OFFICIAL][TOOL][WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers - 15 seconds ADB Installer v1.4.3 | XDA Forums
Με αυτούς που έχω δοκιμάσει δουλεύουν μια χαρά. -
ουτε και με αυτους, μονη λυση όπως το βλέπω είναι να δώσω αυριο τον κρασαρισμενο υπολογιστή στον τεχνικο να μου τον συνεφερει. Τουλάχιστον είναι ο δικός μου και ξερω τι εχω εγκαταστήσει
-
Ο/H jimbrav έγραψε:
Καλημέρα...σε redmi note 11 Pro 5G κολλάει η ενημέρωση εφαρμογών συστήματος... Καμία ιδέα??
-
τελικά κατάφερα να λειτουργησω κάπως τον κρασαρισμενο υπολογιστή, συνδεσα εξωτερικό δίσκο και ετρεξα το cmd.
Αποτέλεσμα, αυτό ξέρω αυτο εμπιστεύομαι, αφου εγω τον εστησα
Τέλος καλό όλα καλά -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
τελικά κατάφερα να λειτουργησω κάπως τον κρασαρισμενο υπολογιστή, συνδεσα εξωτερικό δίσκο και ετρεξα το cmd.
Αποτέλεσμα, αυτό ξέρω αυτο εμπιστεύομαι, αφου εγω τον εστησα
Τέλος καλό όλα καλά
-
Καλημέρα , μηπως ξερουμε ποτε περίπου θα γίνει αναβαθμιση σε Android 12 ? Τώρα ειναι με Android 11(RKQ1.211001.001) και MIUI Global 13.0.14.0(RKCMIXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα