Ναι. Πρέπει να το κλειδώσεις...
Redmi Note 11 pro 5G
-
-
καλησπέρα βρήκα ψάχνοντας το παρακάτω για το redmi note 11 pro 5g και με HyperOS 1.0.3.0 TKCMXM με την εντολή αυτή δεν χάνω τίποτα σωστά ? Εκτός αν υπάρχει κάτι διαφορετικό ?
Εάν η συσκευή σου αυτή την στιγμή τρέχει μία ORIGINAL ROM της Xiaomi, τότε μπορείς να δώσεις την παρακάτω εντολή έχοντας το τηλέφωνο σε Fastboot Mode
Source Code
fastboot oem lock
-
Η xiaomi στις rom έχει πάντα 7 γράμματα και έγραψες 6. Ή είναι mi στη μέση και κλειδώνεις bootloader όπως είσαι με την εντολή που έγραψες ή το cm που γράφεις εκτός ότι ξέχασες κάπου γράμμα είναι cn στη πραγματικότητα και αν κλειδώσεις τη πάτησες.
Τελικά φοράς TKCMIXM. Μπες σε fastboot και δώσε την εντολή που ανέφερες. Θα σου κάνει μια επαναφορα στις εργοστασιακές όμως. -
Σωστά ξεχάστηκε ένα γράμμα HyperOS 1.0.3.0 TKCMΙXM σταθερή ,οπότε η εντολή είναι σωστή αλλά θα χάσω αυτά που υπάρχουν σαν προγράμματα και πέρασμα απο την αρχή ?
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ερώτηση φοράω HyperOS 1.0.3.0 TKCMΙXM βλέπω ότι βγήκε και Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G Veux Global - Stable 3/9/2024 OS1.0.6.0.TKCMIXM Full Recovery Rom θα βγεί και σε FastBoot Rom η θα πρέπει παλι απο την αρχή ? Ακόμα να ρωτήσω αν έχετε και εσείς προβλημμα ,όταν πέρασα σε HyperOs όταν λαμβανω sms μου κολλάει το τηλέφωνο και λέει το συστημα δεν ανταποκρίνεται πολύ σπαστικο ειδικά όταν περιμένεις κωδικό πχ για ebaking Ευχαριστώ
-
Θα βγει φυσικά και σε Fastboot ROM.
Έχεις κάνει καθόλου Factory Reset από τότε που έβαλες HyperOS ROM ? -
καλό μεσημέρι όχι δεν εχω κάνει Factory-Reset η μάλλον έγινε τότε με την εντολή fast boot μαλον, θα γίνει τώρα περνωντας την καινουργια ομως ,ερώτηση διότι δεν τα θυμαμε συνεχεια για να κανω recovery rom instal πως ? Και πως κλειδώνω τον bootloader διότι το πορτοφολι δεν λειτουργεί δεν ειναι αφαλες το τηλέφωνο ? Η αν κλειδωθεί δεν μπορω μετα να περάσω της επίσημες τα έχω μπερδεψει λιγάκι δωστε τα φωτα σας ευχαριστώ
-
Ο/H diskjohn έγραψε:
καλό μεσημέρι οχι δεν εχω κάνει Factory-Reset μαλον θα γίνει τώρα περνωντας την καινουργια
-
Ερώτηση διότι δεν τα θυμαμε συνεχεια για να κανω recovery rom instal πως ? Και πως κλειδώνω τον bootloader διότι το πορτοφολι δεν λειτουργεί δεν ειναι αφαλες το τηλέφωνο ? Η αν κλειδωθεί δεν μπορω μετα να περάσω της επίσημες τα έχω μπερδεψει λιγάκι δωστε τα φωτα σας ευχαριστώ
-
καλησπέρα έχω HyperOS 1.0.3.0 TKCMΙXM και Redmi Note 11 Pro 5G είδα ότι έχει βγει και αυτη Global HyperOS 1.0.8.0.TKCMIXM σε recovery rom είναι η σωστή για το τηλέφωνό μου ?
Θέλω σας παρακαλώ να μου πέιτε το τρόπο κλειδώματος του bootloader
και πως θα περάσω την recovery rom στο τηλέφωνο μου
Ευχαριστώ -
Ο/H diskjohn έγραψε:
Θέλω σας παρακαλώ να μου πέιτε το τρόπο κλειδώματος του bootloader
και πως θα περάσω την recovery rom στο τηλέφωνο μου
Κλείδωμα του Bootloader κάνουμε ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ROM ΤΗΣ XIAOMI στην συσκευή μας και ΌΧΙ ΚΑΠΟΙΑ CUSTOM ROM
Έχεις τώρα ξεκλείδωτο Bootloader που θέλεις να τον κλειδώσεις ?
Αν ναι - η ROM που έχεις στην συσκευή σου είναι γνήσια της Xiaomi ή κάποια άλλη ROM ?
-
Καλησπέρα ναι εχω την γνησια HyperOS 1.0.3.0 TKCMΙXM και βλέπω έχει βγεί η Redmi Note 11E Pro / Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G Veux Global - Stable 30/9/2024 OS1.0.8.0.TKCMIXM
σε Full Recovery Rom αν μπορείς σε παρακαλώ πές μου ποια εντολη δίνω για κλειδωμα και με βαση αυτήν την ρομ πως την εγκαθστώ η αν υπάρχει κάποιο βίνετο ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα