καλησπερα μπηκα σε ενα σαιτ που μου εδωσαν απο το merimobiles και χωρις να πολυβγαλω ακρη ειδα μονο αυτο ,,2014-05-21 13:58, Receive Item From Customer, IPS,, . σημαινει τιποτις????
Παραγγελία του Μι3 από ποιο κινεζομάγαζο;
-
-
Έφυγε από το τελωνείο της Κίνας και προφανώς ξεκίνησε το υπερπόντιο ταξίδι του προς την χώρα μας.
-
αυτο ελεγε εγινε στις 21 μαιου. αρα... καλο καλοκαιρι να φανταστω???
-
Μπορεί μέχρι Παρασκευή αν προλάβει να έρθει, να έχεις παραλάβει αν η αποστολή έγινε με EMS.
Διαφορετικά από την Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας.
Συνολικά πρέπει να μετράς 10 εργάσιμες από την ημέρα που η Courier πήρε το δέμα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορεί μέχρι Παρασκευή αν προλάβει να έρθει, να έχεις παραλάβει αν η αποστολή έγινε με EMS.
Διαφορετικά από την Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας.
Συνολικά πρέπει να μετράς 10 εργάσιμες από την ημέρα που η Courier πήρε το δέμα.
Παιδιά εμένα έφυγε με postnl στις 5/6 πότε να ελπίζω να το έχω στα χέρια μου???δύσκολη η υπομονή για την παραλαβή....Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Με postnl μου έκανε 11 ημέρες να έρθει
1) springglobalmailtracker.com/Home.aspx
2) English | PostNL Track & Trace
3) ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου
-
Ο/H Zioa έγραψε:
Να με αγχώνει το γεγονός ότι έχουν περάσει 5μέρες και το τρακινγκ νούμερο που μου έδωσαν βγάζει error??Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Δοκίμασε τα παραπάνω Ling
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Ο/H Zioa έγραψε:
Να με αγχώνει το γεγονός ότι έχουν περάσει 5μέρες και το τρακινγκ νούμερο που μου έδωσαν βγάζει error??
Σχεδόν πάντα έτσι γίνεται. -
Ο/H Zioa έγραψε:
1) springglobalmailtracker.com/Home.aspx
2) English | PostNL Track & Trace
3) ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου
σε ευχαριστω πολυ στο 1)μου λεει οτι 7/6 Shipment Despatched from Transhipment Hub τι ειναι το hub??Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Κόμβος / Hub
Κομβικό σημείο για τη συλλογή, αποστολή και αναδιανομή σε μεγάλη γεωγραφική
περιοχή. -
Τελικά με ems από merimobile έκανε ακριβώς 20 μέρες ημερολογιακες. Εργάσιμες λένε 9 αλλά μέχρι να το στείλουν μέχρι να περάσει τελωνείο βάλε και τις αργίες, να το ποσό.
Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0