Διαφήμιση

7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη

• 4 ώρες μέχρι τη συνάντηση. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι να έρθεις; :vain:
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω αυτήν την φορά να περάσετε καλά!!!!

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Εγω πάλι βγήκα από το σπίτι, πήγα μέχρι τη στάση και δεν μπορούσα να περάσω απέναντι από τη βροχή. Πλημμύρα μιλάμε, ποταμι.Τι κακό ήταν αυτό, να μην μπορείς να διασχίσεις το δρόμο, έγινα μούσκεμα και γύρισα πίσω στο σπίτι.
    Καλα να περάσετε παιδιά, περιμένουμε να γράψετε πως περάσατε .........................
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • καλησπερα στην παρεα . Sorry που δεν καταφερα να κατεβω στην συναντηση. Με παπι κυκλφορω και σημερα ηθελε βαρκα (δικαιολογιες) βαλτε μου απουσία. επιφυλασσομαι για την επόμενη φορά.
  • Μια ακόμη (7η) Συνάντηση Φίλων και κατόχων Xiaomi έλαβε τέλος

Τελικά κάθε συνάντηση γίνεται και καλύτερη. Ο άσχημο καιρός (βροχή με πλημμύρες σε κάποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης) δεν ήταν αρκετός να μας σταματήσει κι έτσι άλλη μία συνάντηση μας στην βόρεια Ελλάδα έλαβε χώρα, στον όμορφο χώρο του καφέ Casa Madre. Δεκαπέντε απτόητοι φίλοι του φόρουμ συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε ιδέες και γνώσεις πάνω στην MIUI και στα XIAOMI κινητά. Νέοι φίλοι μπήκαν στην παρέα. Αυτή τη φορά μάλιστα σχεδόν όλοι έφυγαν με ένα δώρο από τον χορηγό της συνάντησης και πλέον φίλο του φόρουμ Γιάννη, υπεύθυνο του καταστήματος & e-shop The Mr. Gadget, το οποίο διαθέτει μεγάλη γκάμα από τηλέφωνα, αξεσουάρ τηλεφώνων, gadgets και είναι το μοναδικό στη Θεσσαλονίκη με αξεσουάρ της XIAOMI.
    Τα δώρα ήταν εκπτωτικές κάρτες, MiKeys, Θήκη 5.5' και Βάση αυτοκινήτου.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο The Mr. Gadget και στον Γιάννη, ο οποίος εκτός από γνώστης της κινέζικης αγοράς είναι πολύ καλός επαγγελματίας και φίλος πλέον του φόρουμ.

Οι συμμετοχές στη συνάντηση:
    1. @GR_Macedon-Θανάσης
    2. @sothatz-Σωτήρης
    3. @spiros.petas-Σπύρος
    4. @kimnag-Κίμωνας
    5. @georgeth50-Γιώργος
    6. @iamalex-Αλέξανδρος
    7. @chalaido-Γιάννης
    8. @Octaviastikos-Γιάννης
    9. @Maronbil-Βασίλης
    10.@stefgr74-Στέφανος
    11.@ffox4-Γαβριήλ
    12.@alnikou-Νίκος
    13.@kynegeiros-Σάκης
    14.@'nikopapa2'-Νίκος
    15.---------------------Δημήτρης

Η επόμενη συνάντηση ήδη άρχισε να οργανώνεται και το σίγουρο είναι ότι θα είναι ακόμα καλύτερη και πολυπληθέστερη.

[/b]
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Απαράδεκτοι, ολόκληρη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δεν υπήρχε μία γυναίκα, τριγύρω σας (φημίζεστε για τις ωραίες γυναίκες) !!!!! Ξέρω πήγατε, χαλαραααά για φραπέ, ανταλλαγή xiaom-απόψεων και μακρυά από γυναίκες και παιδιά, αλλά ρε μάγκες το μάτι δεν είναι αμαρτία (Όπως στα μουσεία βλέπεις άλλα δεν αγγίζεις). Έλεος δηλαδή, όπως λέει και ο Γεωργίου. Τουλάχιστον το πάρτυ μετά συνεχίστηκε ;;;;; Για πείτε, για πείτε .... Χιχιχιχιχι

Πέραν την πλάκας, συγχαρητήρια και πάντα τέτοια και λυπάμαι πραγματικά που δεν μπορώ να παρευρίσκομαι σε τέτοιες συναντήσεις (λόγω απόστασης). Την επόμενη εάν κανονίσετε σημείο συνάντησης στο Platinum (google search) ίσως κάτι μπορέσω να κάνω, χαχαχαχαχα ...
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Διαφήμιση
  • Όπως πάντα, είστε παράδειγμα προς μίμηση! Συγχαρητήρια σε όλους σας για το κέφι σας!
    Συγχαρητήρια επίσης στο Θανάση για την οργάνωση, που κάθε φορά δείχνει όλο και καλύτερη!
    Εύχομαι πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα! Μπράβο σας!
    Η χορηγία, δε, του Mr. Gagdet ήταν "well noted" και σίγουρα εκτιμάται ανάλογα απο όλα τα μέλη!

Υ.Γ. Ακόμα περιμένω όμως το Θανάση να tagάρει τις φωτογραφίες της προηγούμενης συνάντησης... Μπρος λοιπόν...δείξτε και στους υπόλοιπους ποιός είναι ποιός, επειδή φωτογραφίες απο τέτοιες συναντήσεις χωρίς tags, είναι ..."καφές χωρίς καϊμάκι"! :P
  • Μπράβο σε όλους σας που καταφέρατε παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες να παρευρεθείτε στην συνάντηση.

Συγχαρητήρια στον οργανωτή GR_Makedon και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ'μέρους της κοινότητας, στον φίλο και χορηγό της κοινότητάς μας εκεί στην Θεσσαλονίκη The Mr. Gadget.

Είναι βέβαιο πως στην επόμενη συνάντηση θα γίνει ο χαμός από συμμετοχές... :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Μπραβο παιδια, παντα τετοια. Στεναχωρεθηκα που δεν μπορεσα να ερθω. Ξεκινησα, αλλα εγινα μουσκεμα στο δρομο, και δεν μπορουσα να παρω ουτε το λεωφορειο απο την πλυμμηρα. Οποτε ξαναγυρισα στο σπιτι.
    Δεν πειραζει, την αλλη φορα θα ερθω και ισως να εχω και εγω xiaomi 8) . Μηλαρακι παντως θα εχω ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!!!!
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Απαράδεκτοι, ολόκληρη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δεν υπήρχε μία γυναίκα, τριγύρω σας (φημίζεστε για τις ωραίες γυναίκες) !!!!! Ξέρω πήγατε, χαλαραααά για φραπέ, ανταλλαγή xiaom-απόψεων και μακρυά από γυναίκες και παιδιά, αλλά ρε μάγκες το μάτι δεν είναι αμαρτία (Όπως στα μουσεία βλέπεις άλλα δεν αγγίζεις). Έλεος δηλαδή, όπως λέει και ο Γεωργίου. Τουλάχιστον το πάρτυ μετά συνεχίστηκε ;;;;; Για πείτε, για πείτε .... Χιχιχιχιχι

Πέραν την πλάκας, συγχαρητήρια και πάντα τέτοια και λυπάμαι πραγματικά που δεν μπορώ να παρευρίσκομαι σε τέτοιες συναντήσεις (λόγω απόστασης). Την επόμενη εάν κανονίσετε σημείο συνάντησης στο Platinum (google search) ίσως κάτι μπορέσω να κάνω, χαχαχαχαχα ...
    Γυναικες υπηρχαν και πολλες και ομορφες αλλα...δεν ηρθαν!!!!!!!
    Spiros
  • Διαφήμιση
  • Τι θα γίνει θα πιούμε κάνα καφέ;;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...