Είμαι καλός στις προβλέψεις ...  

7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
- 

- 
			Κανονίστε σε μια παραλία (αν κι εγώ δεν θα μπορέσω γιατί έχω κατεύθυνση νότιο Αιγαίο))
 - 
			Για όσους τους βγάλει ο δρόμος στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής ας ποστάρουν να βρεθούμε......
Θα είμαι εδώ μέχρι και 8 Αυγούστου ύστερα θα βρεθώ Άραξο οπότε ο καφές με Αδμινιστατορ θα είναι πιο εφικτός...."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) - 
			Την πρώτη εβδομάδα μετά τις 15 Αυγούστου, προτείνω να γίνει μια κίνηση να μαζευτούμε. Οπότε να ετοιμαζόμαστε .Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
 - 
			Παιδιά βάλτε κι εμένα μέσα για συνάντηση στη Θεσσαλονίκη μετά τον 15αύγουστο.
Δυστυχώς δεν πήρα χαμπάρι τις πρώτες συναντήσεις διότι μόλις στις 28 Μαϊου πρωτόπιασα xiaomi στα χέρια μου.
Στάλθηκε με slow pliki pliki fing apk - 
			Ελήφθη over.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
 - 
			ΟΚ φίλε.
Ελπίζω να βοηθήσετε έναν γερο-γκατζετάκια να κάνει όλα αυτά τα ωραία πράματα που κάνουν τα ανδροειδή....:)

Θέλω να μπορέσω να βάλω ΚΙΤ ΚΑΤ στο ρυζάκι μου για να μπορώ να την βγω με "Photosphere" και "OK Google" στον γιο μου που με ...αποκαλεί.."γατάκι"....και δεν ξέρω πώς να το κάνω. - 
			Για κιτ- κατ στο ρυζακι δυστυχώς θα κάνεις υπομονή. Τα μάθαμε τα παντα (εγω τα μεγάλωσα με οτι εχει σχέση με τεχνολογίες )και μας την λενε κιολας.
 - 
			Ναι!...:)
 Σαν καλαμπούρι το'χουμε δει και ανταγωνιζόμαστε σε αυτό.
Με αποκαλεί "γατάκι" επειδή σπουδάζει πληροφορική κι εγώ τον αποκαλώ ..."γαλίδιον" επειδή είμαι .....παλιός....!!!
Προχθές όμως έπαθε νίλα διότι ήρθε και προσπάθησε να μου την πεί ......πως το δικό του (NEXUS-4) με κάποια εφαρμογή που εγκατέστησε...απορρίπτει την κλήση αν το αναποδογυρίσεις.
Όταν του'δειξα πως το ρυζάκι μου το έχει αυτό μανίσιο..........χεχεχεχε.....έπαθε λαχτάρα.....και άρχισε να μου μιλάει για RAM, snapdragon κλπ.....
Τέλος πάντων δεν μπορώ να τον ανταγωνιστώ στ' αλήθεια.....απλά....τον κοντράρω για να τον πουσάρω ......αν και φαίνεται πως το αγαπάει το άθλημα.
Ωστόσο επειδή παρά τα 52 χρόνια μου δεν θέλω να το βάζω κάτω....θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να μάθω μερικά πράγματα από ....application developing...... - 
			Κανε την ψυχη σου πετρα και παράγγειλε το mi4 να δουμε τι θα σου πει μετα, και για sanpdragon και για ram και για ολα τα αλλα.Πάντως το οκ google μπορεις να το βαλεις αν και πραγματικα δεν βλεπω τεράστια χρησιμότητα.
Υ.Γ και ο μεγαλος μου πληροφορικη και δίκτυα σπουδαζει στην Ναυπακτο αλλα ακομα
μαλλον του την λεω παρα το αντίθετο. - 
			Η αλήθεια είναι πως το mi4 φαίνεται πολύ καλό αλλά μόλις 2 μήνες το'χω το ρυζάκι κι ακόμα με εκπλήσσει. Δεν θέλω (δεν το αντέχω δηλαδή) να το αλλάξω. Αυτά τα καθάρματα που κατέλαβαν την εξουσία μας διέλυσαν οικονομικά. Αλλά πράγματι το ζαχαρώνω το mi4. Θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα για το κινητό μου διότι είμαι πολύ φρέσκος στο χώρο.
Φίλε μου καλή πρόοδο στο παιδί σου εύχομαι. Η Ναύπακτος είναι .......λατρεμένος τόπος. - 
			Αν δεν είμαι εκτός Θεσσαλονίκης είμαι μέσα

- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0

- 

Ετικέτες