7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
Η πρώτη συνάντηση των μελών του FORUM στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός.
Ο Δημοσθένης έμεινε για λίγο μόνος, γιατί δεν έβλεπε πουθενά XIAOMI (τον μπέρδεψε η δεύτερη παντόφλα του Σωτήρη που ήταν SAMSUNG, αφημένη στο τραπέζι), αλλά τελικά μας εντόπισε.
Ήμασταν δυο, γίναμε τρεις, ελπίζουμε και χίλιοι δεκατρείς. Δύο μας στήσανε αλλά δεν πειράζει και με τρεις μπορείς να έχεις στίγμα.
Ανταλλάξαμε εντυπώσεις, είπαμε ιστορίες και δώσαμε ραντεβού για το επόμενο meeting με περισσότερες συμμετοχές και νέα.
Και όπως υποσχεθήκαμε σας έχουμε και φωτογραφίες.
Από αριστερά προς τα δεξιά η κατάταξη έχει ως εξής: Σωτήρης-sothatz, Θανάσης GR_Macedon, Δημοσθένης FrOsT
Dropbox - XIAOMI-Meeting.jpg
Dropbox - 2014-05-23 20.39.55.jpg
Άντε και στα δικά σας στην Αθήνα. Ακούς MIUI_ART....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Εγώ δεν είμαι από Αθήνα βρε...
Στην Πάτρα βρίσκομαι .... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εγώ δεν είμαι από Αθήνα βρε...
Στην Πάτρα βρίσκομαι ....
.......Άντε και στα δικά σας στην Αθήνα και στην ΠάτραΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μεγάλωσα στην Θεσ/νίκη (Nεαπολίτης) και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μεγάλωσα στην Θεσ/νίκη (Nεαπολίτης) και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη.
Εγώ έχω μείνει 2 φορές Πάτρα. Είναι από τις πόλεις που θα έμενα άνετα, γιατί μου φέρνει λίγο από Θεσσαλονίκη.
Άντε στην επόμενη συνάντηση, που θα είναι και μεγαλύτερη, σε περιμένουμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για το αυτό ταιριάξαμε, άτιμο κάρμα, και εγώ μεγάλωσα στην Επτάλοφο.
Αθήνα αναγκαστικά λόγω δουλειάς."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H kok8 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αθήνα αναγκαστικά λόγω δουλειάς.
Aν και είμαστε κάπως OffTopic,
Επτάλοφο δούλευα στο μαγαζί με τα φωτιστικά του Θείου μου.
Αξέχαστες εποχές.
GUYS από την Θεσ/νίκη, με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δωθεί, θα κανονίσω να συναντηθούμε όλοι για καφεδάκι εκεί στην παραλία. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kok8 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αθήνα αναγκαστικά λόγω δουλειάς.
Aν και είμαστε κάπως OffTopic,
Επτάλοφο δούλευα στο μαγαζί με τα φωτιστικά του Θείου μου.
Αξέχαστες εποχές.
GUYS από την Θεσ/νίκη, με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δωθεί, θα κανονίσω να συναντηθούμε όλοι για καφεδάκι εκεί στην παραλία.
τον καφέ τον θες πριν τα τσίπουρα ή μετά;
το σωστό βέβαια θάταν & πριν & μετά!
τι ψυχή έχει ένας καφές.
άλλωστε με την δουλειά που κάνεις πρέπει να σε κερνάμε καφέδες & τσίπουρα μέχρι την 2α παρουσία....τουλάχιστον!!!
λέγοντας δουλειά εννοώ την υποστήριξη, μετάφραση κ.λπ. για όλους εμάς τα μέλη του κλαμπ των miuers -
Λοιπόν λέω να κανονίσουμε τη 2η συνάντηση βορείων στη Θεσσαλονίκη.
Miui - art αν είναι να ανέβεις τώρα στα κοντά το κανονίζουμε έτσι ώστε να γίνει τότε, αλλιώς λέω για αυτή την Τετάρτη 25-6 στην Αριστοτέλους χαμηλά στην παραλία, όπου θα αποφασίσουμε για κάποιο παρακείμενο καφέ. Μαζί σας να έχετε ότι καλούδια παίζουν με το καμάρι σας, ώστε να τα δούμε και να τα δοκιμάσουμε κι εμείς.
Δηλώστε παρακάτω όνομα και nickname.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
1. Θανάσης - GR_Macedon Τηλ. 6971585359 (για ώρα ανάγκης)Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Σωτήρης,
μάλλον μόνοι μας θάμαστε πάλι αλλά αυτό μόνο πρόβλημα δεν είναι!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες