Κάντε ένα κουμάντο για αυτή την εβδομάδα που θα είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη να είμαστε περισσότεροι.
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
όταν έρθεις ...σφύρα!
πιο πάνω έχει το τηλέφωνο του Gr_Macedon -
Κανονιζουμε Τεταρτη βραδακι συναντηση Θεσσαλονικη, σε κανενα παραλιακο μαγαζι ?
efkolo, ktsak, ffox4, sothatz, GR_Macedon κλπ ....
Τι λετε ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Όποτε το κλειδώσετε μου λέτε. Efkolo πότε έρχεσαι;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Όποτε το κλειδώσετε μου λέτε. Efkolo πότε έρχεσαι;Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Άρα πείτε μέρος και ώρα και έφτασα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
-
Όποτε θέλετε παιδιά εγώ ξεκινάω από Έδεσσα κατά τις 6 και θα είμαι εκεί όλη την εβδομάδα. Όποτε και να πείτε θα έρθω.
-
Παιδιά κανονίστε είμαι και εγώ μέσα!
-
Χαχαχαχα, βλεπω μαζευομαστε αρκετοι/ Τι λετε για Τεταρτη προς το βραδακι ? Οριστε μερος δροσερο με Wifi .....Κώστας
Μετά από δοκιμαστική συγκέντρωση με τον sothatz προτείνω το πρώτο μέρος συνάντησης στην καμάρα στο salonik με καλούτσικο και ελεύθερο Internet. Αν ξέρετε κάτι άλλο δοκιμασμένο στην παραλία καλώς Για ώρα 8 είναι καλά;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Παιδια στην Καμαρα ειναι δυσκολο το parking ειδικα καθημερινη τετοια ωρα. Παραλια, εκει προς το Ποσειδωνιο, Μεγαρο τα πραγματα ειναι πιο καλα. Οι περισσοτεροι φανταζομαι με αυτοκινητο θα ερθουμε. Οποτε ......Κώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες