Ίσως θέλω να έρθω θα προσπαθήσω
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
<Μέσα
-
Δυστυχώς δουλεύω μεσημέρι 14:30-23:00Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Ο/H parmenion έγραψε:
Δυστυχώς δουλεύω μεσημέρι 14:30-23:00
Αυτό δεν είναι μεσημέρι, αλλά αργά το βράδυ.
Αλλά μη λες δυστυχώς, αλλά, "ευτυχώς που δουλεύω και έχω το χρήμα να ανανεώνω τα xiaomi μου".
Δεν πειράζει. Από εδώ και πέρα όλο συναντήσεις θα είμαστε.
Δεν τρέχει κάτι με την μέρα. Και για να μπορούμε να είμαστε οι περισσότεροι, γράψτε εδώ ποια μέρα της εβδομάδας (απόγευμα) μπορεί ο καθένας σταθερά, ώστε να ορίσουμε ένα στάνταρ απόγευμα να το ξέρουν και οι γυναίκες μας για να μη μας το χαλάνε.
Εγώ μπορώ όλες εκτός Δευτέρας και Σ/Κ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Εγω μπορω Τριτη και ΠαρασκευηΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Όλα τα απογεύματα πλην Σ/Κ....
-
Parmenion, nnBigNick, εσείς πότε μπορείτε; Αν είναι να το κάνουμε την Τρίτη.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Μετά τις 6 καθημερινά μπορώ...
Βάλε και εμένα στο καφεδάκι...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Λοιπόν "τελική" ημερομηνία. Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο ίδιο μέρος (Kafe Salonik -Εγνατία με Ιασονίδου).
Δώστε συμμετοχή παρακάτω αν συμφωνείτε, ώστε να κανονίσουμε καρέκλες αν είμαστε παραπάνω από τις προηγούμενες φορές. Αν δεν συμφωνείτε, προτείνετε άλλη ημέρα ή μέρος. Είναι εβδομάδα έκθεσης να σας θυμίσω, οπότε κανονίστε το πρόγραμμά σας.
1. GR_Macedon-Θανάσης
2. aleksgiab - Γιάννης
3. nnbignick - Νίκος
4. sothatz - Σωτήρης
5. ktsak - Κώστας
6. kynegeiros - ?
7. parmenion - ΑπόστολοςΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Λοιπόν "τελική" ημερομηνία. Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο ίδιο μέρος (Kafe Salonik -Εγνατία με Ιασονίδου).
Δώστε συμμετοχή παρακάτω αν συμφωνείτε, ώστε να κανονίσουμε καρέκλες αν είμαστε παραπάνω από τις προηγούμενες φορές. Αν δεν συμφωνείτε, προτείνετε άλλη ημέρα ή μέρος. Είναι εβδομάδα έκθεσης να σας θυμίσω, οπότε κανονίστε το πρόγραμμά σας.
1. GR_Macedon-Θανάσης
2. aleksgiab - Γιάννης
3. nnbignick - Νίκος
4. sothatz - Σωτήρης
5. ktsak - Κώστας
6. kynegeiros - ?
Εγώ είμαι σύμφωνος παρ'ότι η περίοδος της εκθέσεως δεν προσφέρεται για κατέβασμα στο κέντρο. -
Από εμένα την Τρίτη φαίνεται καλά λόγω αδείας ( τελευταία ημέρα ).
( Απόστολος μεταξύ μας )
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Λοιπόν τελική ημερομηνία. Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο ίδιο μέρος (Kafe Salonik -Εγνατία με Ιασονίδου).
Δώστε συμμετοχή παρακάτω αν συμφωνείτε, ώστε να κανονίσουμε καρέκλες αν είμαστε παραπάνω από τις προηγούμενες φορές. Αν δεν συμφωνείτε, προτείνετε άλλη ημέρα ή μέρος.
Είναι εβδομάδα έκθεσης, να σας θυμίσω, οπότε κανονίστε το πρόγραμμά σας.
Πάρτε μαζί σας ότι παρελκόμενα έχουν σχέση με την Xiaomi.
1. GR_Macedon-Θανάσης
2. aleksgiab - Γιάννης
3. nnbignick - Νίκος
4. sothatz - Σωτήρης
5. ktsak - Κώστας
6. kynegeiros - Σάκης
7. parmenion - Απόστολος
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες