Η ROM που πέρασε ευτυχώς δεν ειχε μέσα boot, modem και άλλα περίεργα partition. Μόνο system και data. Εχουμε καθαρίσει από DOS με fastboot τα system, data, cache, σταμάτησε να γίνεται φωτορυθμικό και είναι έτοιμο να δεχτεί το system partition. Το άτιμο recovery λέει 2 system partition αλλά είτε είναι μαιμού είτε ήταν κενό. Αλλιώς θα έκανε boot από το άλλο και όλα καλά. Έχουμε backup το system σε tar. Αν έμπαινε σε adb από το recovery, τώρα θα είχαμε τελειώσει. Μένει να πετύχουμε ένα σωστό system.img repack και θα ξαναζωντανέψει.
έλα Γιώργη,πριν την βάλω δεν το έκανα .... μίλησα με τον @dnomikos Δημήτρη
καλησπέρα σε όλους τους φίλους , τελικά καταφέραμε & ανακτήσαμε το κινητό με @dnomikos ,,..αλλά δυστυχώς ,δεν διαβάζει την sim αλλά ούτε μπορεί να μπει στο wifi ...,μέσω fastboot κάναμε & επανάφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,αλλά δείχει σαν να μην γίνετε σωστα ...παλιά αρχεία μου υπάρχουν ακόμα ! & μέσω recovery /wipes data factory ....+ ότι έχει χαθεί το imei ...κάναμε τεστ μήπως είναι mtk ...αλλά τίποτα ....ξεμείναμε από ιδέες ... .. dash dash
κάθε βοήθεια δεκτή !!
ΥΓ: wiper aap τι είναι αυτό & μόλις ανοίγει το κινητό 3-4 φορές unfortunately wiper app has stop
ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mankap ().
ΥΓ: wiper aap τι είναι αυτό & μόλις ανοίγει το κινητό 3-4 φορές unfortunately wiper app has stop
Κατάλοιπο είναι αλλά δεν καταλαβαίνω. Εμφανίζεται σε rom για HTC!! Η προηγούμενη rom μάλλον το είχε και με όλη αυτή την ανακατωσούρα ήρθε στην επιφάνεια. Βρήκα μέχρι και fix στο xda-developers αλλά είναι για HTC...
Από ότι είδα, όλα τα προβλήματα τα δημιουργεί το wiper. Γιατί τελικά δεν είναι η εφαρμογή που λέγαμε από το google play. Απλή συνωνυμία, αλλά πολύ σημαντική εφαρμογή συστήματος. Για αυτό δεν διαβάζει imei-sim και δεν μπαινει wifi +bluetooth και ίσως η αιτία που δεν κάνει σωστά factory default μέσα από το κινητό, κλπ κλπ .Τελικά δεν είναι MTK αλλά Qualcomm.
Αφού δεν έχεις cwm recovery, θα σου φτιάξω ένα αρχείο με patch για να διορθώσει τα permission και θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα.
EDIT: Πριν κάνουμε οτιδήποτε, (γιατί μπορεί να είναι εντάξει τα permission), στείλε μου ένα bugreport. Γράψε στο πληκτρολόγιο που κάνεις κλήσεις *#*#284#*#* και όταν τελειώσει πήγαινε στο φάκελο /MIUI/debug_log/ και στείλε μου το zip που θα έχει εκεί.