ελπιζω να βγαλει ακρη ο ηλεκτρονικος γιατι δεν εχω καλυτερη συσκευη για φωτογραφια,ειναι και το σημειο ......
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
-
-
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Μάνο έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις ?( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Μάνο έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις ?
πριν περάσω τη rom έκανα wipe cach ....μετά... δεν μπορώ να μπω πουθενάENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
πριν περάσω τη rom έκανα wipe cach ....μετά... δεν μπορώ να μπω πουθενά
δεν έκανες wipe data/factory reset ?
η αυτό ?
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
άρα σε recovery δεν μπορείς να μπεις
προσπάθησε να βρεις την εργοστασιακή rom και να την περάσεις με sp flash tool , σε fastboot , βρες την και θα σου πω
,( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
δεν έκανες wipe data/factory reset ?
έλα Γιώργη,πριν την βάλω δεν το έκανα .... μίλησα με τον @dnomikos Δημήτρη μπήκαμε σε fastboot μπήκαμε σε recovery αλλά δεν μπορέσαμε να κάνομε reboot....δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνομε τότε wipe data/factory reset ( μίλα με τον Δημήτρη αν θες , κάτι άλλο ετοιμάζει τώρα )
Ο/H tora33 έγραψε:
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει
αυτό δεν κατάλαβα... mounts and storage ?? δεν έβλεπα ποτέ τετοια ένδειξη στο recovery !ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H tora33 έγραψε:
προσπάθησε να βρεις την εργοστασιακή rom
που την βρίσκουμε αυτή ..??ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
το wipe data/factory reset , ήταν απαραίτητο , βάζεις άλλη rom (εγώ και πριν το fastboot , το καθαρίζω)
ε ναι , δεν είναι και το recovery που έχει η Ελληνική
με το mtkdroidtools μπορούσες να πάρεις backup την rom
κάνεις εγκατάσταση , συνδέεις το κινητό και σου δίνει recovery CWM RECOVERY MEDIATEK [MT6575, MT6515, MT6577, MT6517, MT6589, MT6582, MT6588, MT6592, MT6572,MT6572, MTK6572 y dispositivos UBIFS] ~ Andronautico
θα την φτιάξει την rom , αν τα καταφέρει θα είσαι άρχοντας
Ο/H mankap έγραψε:
που την βρίσκουμε αυτή ..??
απο τον πωλητή η κάποιον που το αγόρασε και το έψαξε , κάτι βρήκα , ίσως βοηθήσει
Nothing found
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H tora33 έγραψε:
με το mtkdroidtools μπορούσες να πάρεις backup την rom
θα μπορούσα να πάρω αλλά δεν πήρα..!!! , έχω πάρει ενα back up με το Nandroid Backup...πιστεύω να κάνει δουλειά ο Δημήτρης ....αλλιώς θα ....πλακωθούμε στις ...... beer beer beerENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
όλα καλά θα πάνε , θετική ενέργεια χρειάζεται( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
κάτι βρήκα , ίσως βοηθήσει
Nothing found
έψαξα & στο needrom ,έχει μία .αλλά είναι για mi2 with MTK duo core...εμένα φορούσ{ε} αχχχιιι arm cortex a5 quad core
Ο/H tora33 έγραψε:
απο τον πωλητή
Αυτόν τον εξαφάνισα !ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
σιγά μην είναι τετραπύρηνο , δύο πυρήνες έχουν αυτά
ROM M2 (fake Xiaomi MI2) | [Official]-[Updated] add the 09/29/2013 on Needrom( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα