Eίναι φυσιολογικό να σου πηγαίνει από Vodafone σε Wind, αφού οι 2 εταιρείες έχουν προχωρήσει σε ενοποίηση δικτύου ανά περιοχές, και μάλιστα όταν δεν έχεις σήμα από κεραία της Vodafone σου κάνει αυτόματο roaming χωρίς extra χρεώσεις στην Wind, και το αντίστροφο για τους συνδρομητές της Wind...
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Eίναι φυσιολογικό να σου πηγαίνει από Vodafone σε Wind, αφού οι 2 εταιρείες έχουν προχωρήσει σε ενοποίηση δικτύου ανά περιοχές, και μάλιστα όταν δεν έχεις σήμα από κεραία της Vodafone σου κάνει αυτόματο roaming χωρίς extra χρεώσεις στην Wind, και το αντίστροφο για τους συνδρομητές της Wind...
Αυτό, δεν το γνώριζα... Ζητώ συγνώμη -
Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει από τα νησιά του Ioνίου (Κεφαλλονιά) και θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια αν όλα πάνε καλά...
-
Ο/H tora33 έγραψε:
aboutphone1_zpsbad8665a.png Photo by kapman1 | Photobucket
εδω εχω τραβηξει ενα screenshot about phone
miui version 3.1.19
τωρα εαν εχει αλλη ονομασια ....αυτο δεν το γνωριζω
Eχω τραβηξει φωτο απο οτι εχει το τηλεφωνο συμφωνα με το cpuz...οπως και με την αναφορα σφαλματος οταν παω να κανω update ... τις εχω λιγο πιο πανω(προφανως τις εχεις δει )...οτι αλλη πληροφορια θες πες μου μπας & βρουμε ακρη.
..και παλι ευχαριστωENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Με μια προσεκτική ματιά στα screenshots πρόσεξα αυτό
anaforasfalmatosapoupdater_zps64d55638.png
το τηλέφωνο σου ήρθε με μια πειραγμένη MIUI rom όπου υποστηρίζεται ένα "τρόπος" ή menu επανεκίνησης της συσκευής το οποίο προκαλεί το πρόβλημα με τον updater. Εκτίμηση μου είναι ότι ο μόνος τρόπος είναι ή μέσω recovery ή μέσω fastboot. Βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει το ερώτημα όσον αφορά το ποια είναι η συσκευή. -
Ο/H Bodai έγραψε:
το τηλέφωνο σου ήρθε με μια πειραγμένη MIUI rom όπου υποστηρίζεται ένα "τρόπος" ή menu επανεκίνησης της συσκευής το οποίο προκαλεί το πρόβλημα με τον updater. Εκτίμηση μου είναι ότι ο μόνος τρόπος είναι ή μέσω recovery ή μέσω fastboot. Βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει το ερώτημα όσον αφορά το ποια είναι η συσκευή.
Καλησπερα φιλε μου ,οταν εννοεις ποια ειναι ακριβως η συσκευη ,πως θα το μαθω....οπυ και να τρεξω παντως την αναγνωριζει σαν xiaomi mi2 .
σε λιγο θ ανεβασω φωτο να δειτε το κινητο ...μηπως ετσι καταλαβετε κατι καλυτερα .
ευχαριστω !ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
μέχρι να πάρεις απάντηση......
νομίζω ότι το αρχείο της Ελληνικής rom , δεν μπήκε σωστά στο κινητό ,
κοίταξε τα mb της rom , τα mb στο κομιούτερ και τα mb στο κινητό , αν είναι ίδια Ο.Κ.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MI-2-2S-GTV-4-12-5/#files
αν φταίει αυτό δοκίμασε μήπως και μπει η rom , αποκλείεται να εγκατασταθεί , αλλά αν εγκατασταθεί , σημαίνει έκαναν καλή δουλειά
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
κοίταξε τα mb της rom , τα mb στο κομιούτερ και τα mb στο κινητό , αν είναι ίδια Ο.Κ.
αν φταίει αυτό δοκίμασε μήπως και μπει η rom , αποκλείεται να εγκατασταθεί , αλλά αν εγκατασταθεί , σημαίνει έκαναν καλή δουλειά
οχι τα MB ηταν παντα τα ιδια ...........θα προσπαθησω παλι να δω αν εγκατασταθει!ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
για την διακοπή σύνδεσης που σου είπε , σκέφτηκα ίσως να μην μεταφέρθηκε σωστά στο κινητό
αυτό το πρόβλημα το έχουν και πολλά αυθεντικά (κακή "πειραγμένη" rom των καταστημάτων)
όταν μπει η Ελληνική , όλα πάνε καλά σε αναβαθμίσεις. σε 2 λεπτά , κ.λ.π.( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H Bodai έγραψε:
το τηλέφωνο σου ήρθε με μια πειραγμένη MIUI rom όπου υποστηρίζεται ένα "τρόπος" ή menu επανεκίνησης της συσκευής το οποίο προκαλεί το πρόβλημα με τον updater. Εκτίμηση μου είναι ότι ο μόνος τρόπος είναι ή μέσω recovery ή μέσω fastboot. Βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει το ερώτημα όσον αφορά το ποια είναι η συσκευή.
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
οχι τα MB ηταν παντα τα ιδια ...........θα προσπαθησω παλι να δω αν εγκατασταθει!
Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για πολύ καλό κλώνο ο οποίος έχει μόνο ένα system partition και δεν είναι dualsystem (για αυτό και χτυπάει το error όπως παρατήρησε και ο Bodai) και φοράει ακριβώς την ίδια ROM με το Mi2.
Μήπως μπορείς να πάρεις selective nandroid backup τα boot, recovery και system και να τα ανεβάσεις κάπου για να τα πάρω? Θα ήθελα να τους ρίξω μια ματιά. Αν δεν έχεις κάτι προσωπικό στο κινητό, κάνε full nandroid backup αντί selective.
Αν είναι έτσι, με τις κατάλληλες αλλαγές (και με λίγο ρίσκο μια και δεν έχω την συσκευή στα χέρια μου) θα μπορέσουμε να την περάσουμε.
Επίσης θα ήθελα να μου πείς τα ονόματα των αρχείων που είναι στο /dev/block/ και τους υποκαταλόγους του. Δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά εδώ που φτάσαμε μπορεί να βγεί κάτι καλό για όλους όσους πήραν fake συσκευή.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα