Kαλησπέρα σε όλους!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας! Κάνω εναν πρόλογο και μπαίνω στο θέμα! Λοιπον εγώ ειμαι κάτοχος ενός Μι8 και ηθελα να χρησιμοποιησω το Fuel Pass αλλα δεν γινόταν μου έβγαζε οτι δεν είναι δυνατή η συσκευή για να χρησιμοποιήσω google pay. Πήρα το κινητό της κοπέλας μου που έχει ενα Redminote 11 για να το χρησιμοποιησω όπως και έγινε. Εδώ ξεκιναει το κακό. Η κοπέλα μου δεν είχε κλείδωμα στην αρχική οθόνη και το google pay ζητούσε κωδικό για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή και μου έδωσε ενα προχειρο kωδικο που μετα δεν το θυμόταν και πήγε στον Γερμανό σήμερα και της έκαναν wipe τα πάντα. Σβηστηκαν ολα τα αρχεία. Το κακό είναι οτι μολις γυρισαμε απ διακοπες και είχαμε 10 ημερών φωτογραφίες χωρις να είναι περασμένες στο google photos ουτε στο Μi,cloud. Κατέβασα ένα πρόγραμμα Drfone tool kit αλλα στο 40% μου ζηταει οτι πρεπει να γίνει root και μου το διακόπτει. Μπορειτε να με βοήθσετε να κάνω root? Eπίσης αν το κάνω θα ανακτήσω τιποτα ή τσάμπα δοκιμαζω; Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα!