Καλησπέρα σε όλη την Ελληνική κοινότητα του MIUI.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω και έχω την εξής διπλή απορία:
- Γιατί το Xiaomi-Hongmi έχει "μείνει πίσω" σε αναβαθμίσεις στο λειτουργικό του; Από αρχές Μαρτίου κυκλοφορεί μόνο η: 4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0
- Κατέβασα την τελευταία version: Hongmi WCDMA => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOT+TWRP)
Πώς διαπιστώνουμε ότι έχουμε εγκαταστήσει την έκδοση GTV-3.8;
(το ότι έχω την 4.2.2, HM2013023, Stable 13, το ξέρω!)
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγχαρητήρια στον MIUI_ART και την ομάδα του για την σημαντικότατη ελληνική υποστήριξη.
Απάντηση μπορεί να δώσει μόνο η Xiaomi γιατί δεν έδωσε Developer ROMs.
Γενικά τα τηλεφωνα με MTK επεξεργαστές έχουν μείνει πίσω σε αναβαθμίσεις.
Για να δεις ποιά Version έχεο το τηλέφωνό σου πήγαινε...
Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Έκδοση MIUI
Στο τέλος θα σου λέει GTV-3.8
Όταν έρχεται ειδοποίηση για email στην notification bar και την πατάς, κλείνει απλα η ειδοποίηση χωρίς να ανοίξει η εφαρμογή email. Αυτό άρχισε να συμβαίνει με την τελευταία αναβάθμιση.
Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει το Mi2s
Ας στείλει από τον υπολογιστή του email με το gmail στον εαυτό του
Θα το πάρει και στον υπολογιστή και στο κινητό του
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Όταν έρχεται ειδοποίηση για email στην notification bar και την πατάς, κλείνει απλα η ειδοποίηση χωρίς να ανοίξει η εφαρμογή email. Αυτό άρχισε να συμβαίνει με την τελευταία αναβάθμιση.
Παιδιά παρατήρησα ότι ανοίγοντας κάποια εφαρμογή και σε ανύποπτο χρόνο αυτή κλείνει ή τέλος πάντων γίνεται minimized. Αυτό είμαι 99% βέβαιος οτι το κανει όταν έχω τα δάχτυλα στην οθόνη και όχι ας πούμε όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή και απλά διαβάζω κάτι π.χ. στο tapatalk. Αν την ανοίξω παλι δεν το κάνει.
Α και κάτι άλλο. Πριν την αναβάθμιση στο twitter μου έρχονταν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Τώρα πλέον όχι.
Καμμιά ιδέα.
καλησπέρα και απο εμενα σε ολους, και συγχαρητήρια για την υπεροχή δουλειά σας!!
ακριβώς το ιδιο προβλημα εχω και εγω ... που εχει και ο φίλος aoritis,
ξαφνικά σβηνουν οι εφαρμογές που δουλεύω πχ. google chrome και πολλες αλλες, αλλα ευτυχώς οταν την ξανα ανοίγω βρίσκεται η εργασία στο σημείο που βρισκόταν , δλδ, δε χάνεται,
και οι ειδοποιήσεις ενω στην αρχη δούλευαν κανονικά.. με την έκδοση που ειχε ερθει απο το το2c , τωρα πια σε αρκετές εφαρμογές πρεπει να τις ανοιξω για να δω αν εχει μήνυμα πχ. καποια στιγμή άνοιξα το viber για να δω οτι μου ειχε ερθει μνμ, οπως και στο μεσεντζερ του facebook καποιες φορες δε μου βγάζει τα μηνύματα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη , ειναι θεμα της ROM ? κάποιας ρύθμισης ??
ευχαριστω !