αυτο που δε μπορω να καταλαβω, αν θα μπορω να κανω μετακινηση στην sd ή οπως που εκανε εμενα τωρα, συνδεση στην sd
Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD
- Οδηγός
-
-
Ναι , σύνδεση θα κάνεις , έτσι το μεταφράζει σαν σύνδεση ...
Δεν θα βρεις τη λέξη μετακίνηση , και στ'αγγλικα να το βάλεις θα είναι όπως τα screenshots εδω .. [ROM] A328 MiUi 7 -6.2.18 Multilanguage & STABLE MiUiV6 5.8.6 , port from Redmi1STD - Post #61
Δεν θα γραφεί move αλλά link2sd , έτσι δουλεύει αυτή η εφαρμογή ..
Θα κάνεις σύνδεση λοιπόν , όπως βλέπεις στα screenshots η γύρισε το στ'αγγλικα και ακολούθησε τα screenshots και θα'σαι κομπλε. -
Ωραία. οπότε τα είχα κάνει σωστά όλα. Ρώτησα απλά όπως είδες το screenshot που ανέβασα εγώ,που είχε κουμπί μεταφοράς αλλά δδεν γινότανε τίποτα. Anyway τα έκανα αποσυνδεση όλα για να την κάνω partition πάλι με τα gb που γράφει στην αρχή του ποστ
-
-
αφου ολα τα παραπανω πηγανε καλα,θελω να ρωτησω κατι τελευταιο. μεσω λοιπον του link2sd εκανα ενα σωρο εφαρμογες συνδεση στη καρτα. καποιες απο αυτες ειναι facebook,messenger,skype,whatapp,viber,clean master klp. τα περισσοτερα ομως mb τα πιανει to navigon.anyway...παω λοιπον στις ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος και η καρτα μου εχει διαθεσιμα 14,11gb απο 14,14 Gb. λιγα δεν ειναι τα mb που πιανουν ολες αυτες οι εφαργμογες? πανε σιγουρα στην καρτα? ευχαριστω
-
@jimarios επειδή η καρτούλα είναι 16Gb τι γινεται στο partition των 2Gb έχεις τσεκάρει? Ουτε εκει "πέφτει" η διαθεσιμη χωρητικότητα?
-
πρεπει να συνδεσω το κινητο στο pc για να δω το εχτ4 ποσο χωρο εχει;
-
Ψάχνοντας το link2sd στο store, έπεσε το μάτι μου σε αυτό:
AParted ( Sd card Partition )
play.google.com/store/apps/details?id=com.sylkat.AParted
Λέει ότι κάνει partition στην sd απ ευθείας από το κινητό...!
Το έχει δοκιμάσει κανείς;; -
Ο/H jimarios έγραψε:
πρεπει να συνδεσω το κινητο στο pc για να δω το εχτ4 ποσο χωρο εχει;
Όχι βέβαια , δεν φαίνεται ...
Μη το ψαχνεις , μία χαρά δεν είσαι ??
Δε θυμάμαι που ακριβώς πάει το sd ext , ρίξε μία ματιά στο φάκελο data αν υπάρχει μέσα κάποιος φάκελος ext
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
στο sdmaid μου βγαζει μήνυμα οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στην sdcard1 αποθηκευτικο χωρο,και ουτε οι εφαρμογες μετακινουνται με το apps2sdpro,τι γινετε εδω?
-