Σωστή αναλογια για κάνεις .....??Ο/H nikos_v έγραψε:
Ποια είναι μια "σωστη" αναλογία για τέτοιου μεγέθους κάρτα;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣωστή αναλογια για κάνεις .....??Ο/H nikos_v έγραψε:
Ποια είναι μια "σωστη" αναλογία για τέτοιου μεγέθους κάρτα;
Ο/H Bodai έγραψε:
Προσέξτε αυτα που σας αναφέρει ο @gkalen Η γνώμη μου είναι ότι και 1Gb είναι υπερ-αρκετο (αν δουλέψει η διαδικασία με το link2sd)
και γιατι δεν εχει επιλογή μεταφοράς στην sd ??? τι εξυπναδα ειναι αυτο....ας γελασουμε εδω χααχαχαχαχαχαχαχ,αν το ηξερα δεν θα αγοραζα redmi note 2,τι να πω ..,,.///lol.,.,Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
μα αυτο λεμε δεν υποστηριζει link2sd,εγω το εχω και αγορασμενο απο το playstore,αλλα δεν κανει τιποτα στο redmi note 2,ειναι αχρηστο,οσες εφαρμογες μετεφερα δεν ανοιγουν ,πρεπει να κανω ξανα re-install,στη μνημη τηλεφωνου,μιλαμε για μεγαλη μαλακια
εγω κανω ext2 ,,,τι να λεει ,,,δεν το δέχεταιΟ/H gkalen έγραψε:
Οπα , αλλο αυτό ...Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
μα αυτο λεμε δεν υποστηριζει link2sd,εγω το εχω και αγορασμενο απο το playstore,αλλα δεν κανει τιποτα στο redmi note 2,ειναι αχρηστο,οσες εφαρμογες μετεφερα δεν ανοιγουν ,πρεπει να κανω ξανα re-install,στη μνημη τηλεφωνου,μιλαμε για μεγαλη μαλακια
Καμμια συσκευή δεν υποστηρίζει το link2sd , πρέπει να φτιάξεις ext partition στην sd card για να δουλέψει σωστά ή εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή ...
Εκτός αν έχεις κάνει κι αυτό και πάλι δε δουλεύει , εδώ αλλάζει το πράμα ..
Πρέπει να δούμε αν έχει κι άλλος το ίδιο θέμα με σένα αλλιώς κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ..
Ριξε μία ματιά εδώ .. [ROM] A328 MiUi 7 -6.2.18 Multilanguage & STABLE MiUiV6 5.8.6 , port from Redmi1STD - Post #61
Εδώ εξηγω πως λειτουργεί και πώς μεταφέρουμε η "συνδέουμε" τις εφαρμογές με το link2sd ..
Ίσως σε βοηθήσει αυτό , τσεκαρε το , έχει και screenshots ..
Και ελπίζω ότι δεν έχεις μεταφέρει και το link2sd στην κάρτα , δε δούλευει αν μεταφερθεί στην κάρτα , πρέπει να παραμείνει στο τηλ...
Επίσης , Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD partition μέσω cwm recovery ,δεν έχω φτιάξει ποτέ ext partition σε κάρτα μέσω pc ..
Έχω ένα παλιό τηλ.. με CWM recovery , χωνω τις κάρτες μου εκεί και τις κάνω ext4 partition σε 5 λεπτά
Δεν έχω τσεκαρει ομως αν μπορείς να κάνεις partition την sd και μέσω TWRP recovery ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk