Διαφήμιση

BRICKED XIAOMI MI NOTE 10 PRO

• BRICKED XIAOMI MI NOTE 10 PRO

Καλημέρα σας. Προσπαθώντας να κλειδώσω τον bootloader , ( τον είχα ξεκλειδώσει ΜΕ το σύστημα MiFlash) για να έχω την δυνατότητα λειτουργίας του NFC , δημιουργήθηκε πρόβλημα λειτουργίας της συσκευής. Συγκεκριμένα ενώ μπορώ να μπω σε λειτουργία bootloader, δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω οποιαδήποτε εγκατάσταση rom, ή firmware. To μήνυμα που παρουσιάζει το σύστημα Miflash της XIAOMI, αφού προχωρήσει λίγο η εγκατάσταση είναι το παρακάτω: "Antirollback check error". To ερώτημα που απευθύνω προς εσάς ή θεωρείτε ότι η συσκευή έχοντας γίνει brick να προχωρήσω σε αγορά νέας;. Υπάρχει δυνατότητα για επαναλειτουργία;. Υπάρχει κάποια πρόταση ή σύσταση;.
    • Από την στιγμή που κλείδωσες τον Bootloader δεν μπορείς να κάνεις Flash καμία Fastboot ROM.

Θα έπρεπε όσο είχες ξεκλείδωτο τον Bootloder να έβαζες πρώτα την πιο πρόσφατη Original Fastboot ROM και μετά να προχωρούσες στο κλείδωμα του Bootloader.
      Τώρα η μόνη ελπίδα που έχεις να επαναφέρεις την συσκευή σου είναι ένας Authenticated λογαριασμός που προϋποθέτει το άνοιγμα της πλάτης της συσκευής ώστε να μπορεί να γίνει EDL Flash από τον @jimxai
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Καλημέρα σας. Προσπαθώντας να κλειδώσω τον bootloader , ( τον είχα ξεκλειδώσει ΜΕ το σύστημα MiFlash) για να έχω την δυνατότητα λειτουργίας του NFC , δημιουργήθηκε πρόβλημα λειτουργίας της συσκευής. Συγκεκριμένα ενώ μπορώ να μπω σε λειτουργία bootloader, δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω οποιαδήποτε εγκατάσταση rom, ή firmware. To μήνυμα που παρουσιάζει το σύστημα Miflash της XIAOMI, αφού προχωρήσει λίγο η εγκατάσταση είναι το παρακάτω: "Antirollback check error". To ερώτημα που απευθύνω προς εσάς ή θεωρείτε ότι η συσκευή έχοντας γίνει brick να προχωρήσω σε αγορά νέας;. Υπάρχει δυνατότητα για επαναλειτουργία;. Υπάρχει κάποια πρόταση ή σύσταση;.
      βαλε το τηλ σου σε recovery mode και απο εκει σε mi assistant κατεβαζεις το xiaomitoolv2 και το κανεις εγκατάσταση, τρεχεις το τουλακι συνδεεις το τηλ με τον υ/η και επιλεγεις fastboot unbrick διαβασει τη συσκευη πατας select σε ρωταει αν ειχες μνμ

αυτη η εκδοση miui δεν μπορει να εγκατασταθεί σε αυτη τη συσεκυη , πατας οχι και συνεχιζει κατεβαζει την τελευταια recovery full rom για να την περασει, αν δεν επιλεξει μονο και διαβασει τη συσκευή, επιλεγεις τη συσκευη με την κοδικη του ονομασια

η με το mi flash pro παλι σε mi assistant mode, και απο το τουλ recovery flash κατεβαζεις την τελευταια recovery rom η αυτη που φοαρει ηδη, και το περνας !! αν δεν δουλεψουν αυτα τοτε μονο σε edl με κλειδωμενο bootloader. που ειναι επι πληρωμη αν δες κανε μια δοκιμη

με τα παραπανω και αν δεν μ λες παλι και το βλεπουμε
    • Διαφήμιση