14 Μάι 27th 2014, 3:28pm Τώρα χωρίς Updater.Κατεβάζεις την ROM.Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου.Σβήνεις το τηλέφωνοΠατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery.Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια.Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+)Eπιλέγουμε Flash ROM from SDCard2Κινούμαστε πάντα με το Volume (-)Eπιλέγουμε το αρχείο της Rom που βάλαμε στο τηλέφωνο με το Volume (+)Περιμένουμε να κάνει το Flash.Όταν τελειώσει με το Volume+ επιλέγουμε Reboot. Σου βάζω κατ'ευθείαν τον τρόπο με το Recovery γιατί συνηθως οι ROM που βάζει το Tο2C δεν έχει updater τηs MIUI. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
15 Μάι 27th 2014, 5:02pm Μου στελνεις το λινκ για τη Ρομ σε παρακαλώ? Είναι το προτού μου τηλ με ροοτ
16 Μάι 27th 2014, 5:12pm xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
18 Μάι 27th 2014, 7:21pm Δεν έχει flash rom from SD card 2 μονο UPDATE from SD card 2 η οποία είναι η κάρτα που τοποθέτησαν εγώ όχι η ενσωματομενη
20 Μάι 27th 2014, 7:30pm Nαι άστο σε Zip φυσικά... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
21 Μάι 27th 2014, 7:43pm Να πατήσω update επειδή δεν έχει flash και να το πάω στην εσωτερική κάρτα που την διαβάζει ως sdcard η στην αλλη που έβαλα που την διαβάζει ως sdcard2?
22 Μάι 27th 2014, 7:44pm SdCard2 !! Εκεί είναι το Zip της ROM Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)