Διαφήμιση

Αποστολή εικόνας με Skype στο Redmi 10

• Αποστολή εικόνας με Skype στο Redmi 10

Καλημέρα! έχω ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να στείλω μια φωτο ή εικόνα μέσω skype, στη θέση του αρχείου δεν φαίνεται η εικόνα αλλά ένα μπλε πλαίσιο και η εικόνα τελικά δεν αποστέλλεται.
      Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό το πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω; Έχω εγκαταστήσει επανειλημμένως το skype στο κινητό αλλά το πρόβλημα δεν διορθώνεται.
      Xiaomi Redmi Note 10
      Android 11
      MIUI Global 12.5.22
    • Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα αυτό να οφείλετε στο 10άρι Xiaomi ή είναι θέμα της έκδοσης του Skype; Ρωτάω επειδή σε προηγούμενα Redmi δεν φαίνεται να υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κάποιος που έχει το 10άρι Redmi μπορεί να πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα με το Skype; Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • Βασικά το πρόβλημα αυτό υπάρχει πολλούς μήνες πριν. Το κινητό αγοράστηκε αρχές του 22 και λίγους μήνες αργότερα διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζει το συγκεκριμένο θέμα με το Skype. Έκτοτε η εφαρμογή πήρε κάποιες αναβαθμίσεις μέχρι σήμερα. Ωστόσο έγινε απεγκατάσταση και εγκαταστάθηκε από την αρχή μερικές φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Το να εγκαταστήσω μια ακόμα παλιότερη έκδοση Skype στο κινητό δεν ξέρω αν γίνεται. Στο PC θα μπορούσα να το κάνω αυτό.
      Πάντως αυτή η έκδοση του Skype είναι δοκιμασμένη στο παλιό Redmi 4 και δουλεύει μια χαρά.

Θα βοηθούσε όμως πάρα πολύ αν κάποιος από τη κοινότητα έχει το 10αρι Redmi και μας πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με το Skype.
    • Αποστολή εικόνας με Skype στο Redmi 10

Άδειες εχεις δώσει για αποθηκευτικό χώρο, κάμερα, μικρόφωνο στην εφαρμογή του Skype?
    • Λοιπόν, το Skype είναι γνωστό ενίοτε για τις δυσλειτουργίες του. Μάλλον κάτι δεν κολλάει με το 10αρι Redmi και τα κάνει αυτά.

Τώρα στέλνει εικόνες αλλά δεν στέλνει έγγραφα. Τέλος πάντων...

Θα το κλείσουμε εδώ αυτό το θέμα διότι εκκρεμεί και ένα επίσημο update για το Xiaomi και να δούμε.

Βασικά αυτό το Redmi έχει εξ αρχής και ένα άλλο θεματάκι με μαύρες οθόνες δηλ. στα καλά καθούμενα σβήνει η οθόνη και πρέπει να πατήσεις το κουμπί στο πλάι για να ανοίξει, κάτι που απ' ότι έχω ακούσει είναι ένα πρόβλημα γνωστό σε αυτό το μοντέλο.

Για να δούμε αν με το update διορθωθούν αυτά τα προβλήματα.

Ευχαριστώ πάντως όλους για το ενδιαφέρον.
    • Διαφήμιση