Καλημέρα.
Εκανα παραγγελία από merimobiles το κινητό μαζί με τα ακουστικά σύνολο 313 ευρώ μαζί με shipping insurance.
Συνήθως στις αγορές μου διαλέγω απλό ταχυδρομείο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί Singapure post, διάλεξα EMS γιατί θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να το πιάσω στα χέρια μου
Σε περίπτωση που περάσει τελωνείο θυμάμε παλιά ότι ήταν 3,5% επι της αξίας αγοράς δηλαδή φόρος 11 ευρώ περίπου. Ισχύει το ίδιο ή έχει αλλάξει κάτι?
Ευχαριστώ
Ο φόρος είναι 23+1% αλλά όπως σου έγραψαν ολοι με ems λίγο δύσκολο να στο κρατήσουν τελωνείο καθότι και το δικο μου το έστειλαν ως mp3 αξίας 40$ ...το μονο που μένει να κάνεις είναι υπομονή τίποτα άλλο.
παιδια το πιστευετε, δεν το πιστευετε, το κινητο μου δεν εχει ερθει ακομα. υπενθυμιζω η παραγγελια εγινε στις 13 μαιου..., στις 14 ιουνη ηταν αθηνα και απο τις 18 ειναι θεσσαλονικη. δεν ξερω τι να πω... πλεον και να μην μου ρθει, δεν θα μου κανει εντυπωση
Παρέλαβα εχθές απο Θεσ/νίκη και την έφαγα με το τελωνείο. 126€ βγήκε το κουστούμι ( 2 συσκευές)
Απο 17/01 μέχρι 24/01 ήταν στο τελωνείο
ααα τα 14€ ήταν για την γρήγορη εξυπηρέτηση των ελτα στο τελωνείο!!!
εκανά χαζομάρα κ παράγγειλα δύο μάζι τηλέφωνα απο spemall. μου τα έστειλα (πρώτη φόρα - πάντα μου τα έστελνε με dhl) με ems (elta courier).
ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ( ενα ενα κ με dhl σε 5 εργάσιμες με είχε συνηθίσει το spemall)
με ενημέρωσαν απο τα ελτα θεσ/νίκης
παιδια μου ηρθε εντελει. αλλα δεν ξερω. παρ ολο που το χαρτι ελεγε mp4 πληρωσα 60 ευρω τελωνειο, και περιμενα και 2 μηνες και πληρωσα.. μια ερωτηση, ο κινεζικος φορτιστης με τον ανταπτορα ειναι κομπλε η να παρω κανονικο φορτιστη?
παιδια μου ηρθε εντελει. αλλα δεν ξερω. παρ ολο που το χαρτι ελεγε mp4 πληρωσα 60 ευρω τελωνειο, και περιμενα και 2 μηνες και πληρωσα.. μια ερωτηση, ο κινεζικος φορτιστης με τον ανταπτορα ειναι κομπλε η να παρω κανονικο φορτιστη?
Αν σου χει μέσα ευρωπαϊκό ανταπτορα τοτε δεν εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Δουλεύει μια χαρά....και ααααα μη ξεχάσω... Καλομιλητο κι ας ήρθε με καθυστέρηση.