Ότι έχει κάποια θεματάκια ακόμη είναι σύγουρο, αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι τέτοια πλέον που να σε αποτρέπουν από τοFlash.
Βέβαια ξεχάστε τα 37.000 στο Antutu και βολευτείτε προς το παρόν με κανένα 29 - 30.000.
καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του mi3 3 μερες.. η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να βαλω cwm recovery, δεν βρηκα πουθενα να λεει κατι τετοιο.. μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας;
Κατι που μπορει να ακουστει χαζό, όταν φλασαρουμε την καινουργια rom, το zip από το φάκελο downloaded_rom μπορουμε να το σβήσουμε ή θα προκαλεσει βλαβη στο κινητο?
Κατι που μπορει να ακουστει χαζό, όταν φλασαρουμε την καινουργια rom, το zip από το φάκελο downloaded_rom μπορουμε να το σβήσουμε ή θα προκαλεσει βλαβη στο κινητο?
Το σβήνουμε χωρίς φόβο και πάθος!
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του mi3 3 μερες.. η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να βαλω cwm recovery, δεν βρηκα πουθενα να λεει κατι τετοιο.. μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας;
Στο mi3w , Από developed ναι Recovery CWM :
Κατεβάζουμε το . Zip αρχείο, το αντιγράφουμε στο root directory της sdcard μας
Από τον φάκελο ¨Ασφάλεια¨ επιλέγουμε ¨Αναβάθμιση¨ , τα γνωστά…..
(η από το μενού/ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο/ενημέρωση συστήματος/μενού/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης)
Μετά την εγκατάσταση Κλείνουμε το κινητό , μπαίνουμε σε recovery κάνουμε update στο σύστημα 1 η το 2 η και στα δυο (κάνει πάρα πολύ ώρα)
Στο reboot επιλέγουμε fix root στο system 1 , disable recovery flash on system 2 , fix root στο system 2
from : [MI3 WCDMA] CWM Recovery Released - Xiaomi Mi3 - MIUI Official Community
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
τελικά η έκδοση fixed 3.9 παλι στα καλά του καθουμένου μου κλείνει τις εφαρμογές....
Εχω την υπόνοια οτι ολο το προβλημα μου το προξένησε η εφαρμογή e-mail της miui , απο τοτε που διέγραψα το λογαριασμό μειλ μου, δε την χρησιμοποιώ και δε κανει συγχρονισμό.. λειτουργε..................... Τζι Τζι ! εκτως που δεν μου ανοιγε την αλληλογραφία αμέσως οσο και αν προσπαθούσα .. κόλλαγε, με το που ερχόταν καποιο μειλ έκλειναν τα πάντα...
η εφαρμογή για το Mail δεν ανοίγει παιδιά, δείχνει πως πάει να ανοίξει και κρασάρει αμέσως.......επίσης, δεν δουλεύει κανένα Notification για το Facebook (στην επάνω μπάρα) παρά μόνο για το Gmail, χωρίς να ανάβει κανένα led όμως.....