Διαφήμιση

αγορά μπαταριών... ΓΙΟΚ!!!

• αγορά μπαταριών... ΓΙΟΚ!!!

Μετά την άρνηση του Xiaomishop να μου στείλει μπαταρίες, απευθύνθηκα στο Xiaomiworld. Αφού έκανα πρώτα chat μαζί τους και με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν μπαταρίες, παρήγγειλα, πλήρωσα (πανάκριβα!!!) και ανέμενα απο τις 29 Μαϊου. Σήμερα μου έστειλαν αυτό το μήνυμα:

Dear friend,
      thank you very much for your order.
      sorry
      to tell you that we couldn't send your order out as the custom very strictly for pure battery items so would you mind waiting for some days to see what is going on if not we will agree to refund to you.
      waiting for your reply,tks.
      Best Regards

Φυσικά ζήτησα refund, ωστόσο το πρόβλημα με τον εφοδιασμό εφεδρικής μπαταρίας παραμένει...
      Any ideas??

Υ.Γ. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχω δεύτερη εφεδρική μπαταρία μαζί μου, αφου μπορεί να τύχει να χρησιμοποιώ σκληρά το κινητό για περισσότερο απο 24 ώρες και να μην υπάρχει η δυνατότητα για επαναφόρτιση... γι'αυτό έχω "λυσσάξει" να πάρω εφεδρική...
    • Την λύση του Power Bank την απέρριψες;

Sent from my HM 1SW using Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Στην περίπτωσή μου το power bank το αντικαθιστά ο φορτιστής του αυτοκινήτου (όταν μπορώ να το κάνω αυτό. Όταν δεν μπορώ, δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ ούτε το power bank). Σε κάθε περίπτωση όμως και ανεξάρτητα απο τις προσωπικές ανάγκες του κάθε χρήστη, όλοι μας ή οι περισσότεροι απο μας θα χρειαστούμε κάποια στιγμή μια δεύτερη εφεδρική μπαταρία... και αποδεικνύεται ότι είναι δύσκολο να έχουμε μία...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

...
      Υ.Γ. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχω δεύτερη εφεδρική μπαταρία μαζί μου, αφου μπορεί να τύχει να χρησιμοποιώ σκληρά το κινητό για περισσότερο απο 24 ώρες και να μην υπάρχει η δυνατότητα για επαναφόρτιση... γι'αυτό έχω "λυσσάξει" να πάρω εφεδρική...

αααααΑΑΑαααα λέγω κι εγω τι τον έχει πιάσει τον λυσσασμένο ρε με τη 2η μπαταρία!! αχαχαχΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
    • Powerbank ftw! Εχω παρει ενα με 10ευρω απο αλλο forum και μου βγήκε πολύ καλό προς το παρόν!
    • Αυτό το θέμα με την αδυναμία αγοράς 2ης μπαταρίας, χρεώνεται στα αρνητικά της εταιρίας Xiaomi , είναι όμως περίεργη αυτή η ταχτική της.
      Γιατί να μην υπάρχει ως ανταλλακτικό η μπαταρία στο εμπόριο ούτε καν ένα τεμάχιο .

Δηλαδή αν σου χαλάσει η μπαταρία που έχεις μέσα στο κινητό σου, τι πρέπει να γίνει μετά.!!!!!!
      Έχεις τις εξής επιλογές:
      α) Να το στείλεις στο κατάστημα (που το αγόρασες) για αλλαγή της μπαταρίας (από το εργοστάσιο).!!!!
      β) Να ψάξεις στο εμπόριο για παρόμοια μπαταρία (ίδιων διαστάσεων) και αν θα βρεθεί.!!!!!
      γ) Να πετάξεις το κινητό στα σκουπίδια (της ανακύκλωσης).!!!!

Εσείς πια περίπτωση θα ακολουθούσατε στο μέλλον αν είχατε πρόβλημα με την μπαταρία σας ;
      Μήπως αναγκαστικά την (γ.)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Αυτό το θέμα με την αδυναμία αγοράς 2ης μπαταρίας, χρεώνεται στα αρνητικά της εταιρίας Xiaomi , είναι όμως περίεργη αυτή η ταχτική της.
      Γιατί να μην υπάρχει ως ανταλλακτικό η μπαταρία στο εμπόριο ούτε καν ένα τεμάχιο .

Δηλαδή αν σου χαλάσει η μπαταρία που έχεις μέσα στο κινητό σου, τι πρέπει να γίνει μετά.!!!!!!
      Έχεις τις εξής επιλογές:
      α) Να το στείλεις στο κατάστημα (που το αγόρασες) για αλλαγή της μπαταρίας (από το εργοστάσιο).!!!!
      β) Να ψάξεις στο εμπόριο για παρόμοια μπαταρία (ίδιων διαστάσεων) και αν θα βρεθεί.!!!!!
      γ) Να πετάξεις το κινητό στα σκουπίδια (της ανακύκλωσης).!!!!

Εσείς πια περίπτωση θα ακολουθούσατε στο μέλλον αν είχατε πρόβλημα με την μπαταρία σας ;
      Μήπως αναγκαστικά την (γ.)

Το θέμα με τις μπαταρίες δεν έχει να κάνει με την εταιρεία Xiaomi, αλλά με την διεθνή μέτρα ασφαλείας στα ταχυδρομεία. Μπορείς να βρεις μπαταρία στο εμπόριο, τελικά, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Μπαταρίες γενικώς με τα ταχυδρομεία διακινούνται με μεγάλη δυσκολία και αρκετές καθυστερήσεις, αλλά πάντως διακινούνται... (π.χ. μπαταρίες για ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να κάνουν και 6 μήνες (όσο κι αν ακούγεται απίστευτο είναι αληθινό!!!) να φτάσουν στο προορισμό τους.... αλλά φτάνουν!)
      Πάντως ρίξε μια ματιά στα "δικά" μας e-shops για την συσκευή σου... Σίγουρα κάτι θα βρεις... Επίσης το Ebay είναι ένας καλός προμηθευτής μπαταριών, αλλά θέλει προσοχή να μην αγοράσεις μαϊμουδιές...
    • Πάντως εγώ για να πω την αμαρτία μου μέχρι τώρα μπαταρίες αγοράζω απο το ebay. Και τώρα ετοιμάζομαι να αγοράσω για τις συσκευές του συναγερμού στο σπίτι.
      @geo221 εγώ θα προτιμούσα την επιλογή β)
    • Φίλε ''caeser'', θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου (ως προς τις αποστολές μπαταριών, σίγουρα εξαρτώνται από τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας διεθνώς), αλλά δεν βλέπουμε στα μαγαζιά που συνεργάζονται με την xiaomi να υπάρχει ως ανταλλακτικό η μπαταρία του Mi3, και λογικά σ΄αυτό φταίει η xiaomi.
      Διότι θα μπορούσε να δώσει εναλλακτικές λύσεις αγοράς από άλλους κατασκευαστές (αν δεν την κατασκευάζει η ίδια την μπαταρία της)!!
      Και όχι να ψάχνει ο κάθε πελάτης της να βρει κάποια μπαταρία αμφιβόλου ποιότητας.
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Φίλε ''caeser'', θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου (ως προς τις αποστολές μπαταριών, σίγουρα εξαρτώνται από τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας διεθνώς), αλλά δεν βλέπουμε στα μαγαζιά που συνεργάζονται με την xiaomi να υπάρχει ως ανταλλακτικό η μπαταρία του Mi3, και λογικά σ΄αυτό φταίει η xiaomi.
      Διότι θα μπορούσε να δώσει εναλλακτικές λύσεις αγοράς από άλλους κατασκευαστές (αν δεν την κατασκευάζει η ίδια την μπαταρία της)!!
      Και όχι να ψάχνει ο κάθε πελάτης της να βρει κάποια μπαταρία αμφιβόλου ποιότητας.

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η Xiaomi, ενώ δίνει αφειδώς μπαταρίες για άλλα μοντέλα της (Hongmi, Hongmi 1s, Redmi Note, Mi-1, Mi-2 κ.λ.π.) αποφάσισε για κάποιο λόγο να μην δίνει για το Mi-3???
      Θα το ψάξω και θα σου πω, εν καιρώ... (πάντως θυμάμαι έντονα, ότι για το Mi-3 μου, όταν έψαξα για μπαταρία τον περασμένο Ιούνιο βρήκα σχετικά εύκολα στο εμπόριο... αν και τελικά αποφάσισα τότε να μην παραγγείλω, αφού δεν θα μου ήταν άμεσα χρήσιμη και η αντικατάστασή της δεν ήταν εύκολη και πρακτική υπόθεση)
    • Διαφήμιση
    • 'Οποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μιά ματιά . Μπορεί να μας χρειαστεί .
      Xiaomi προϊόντα - BatteryUpgrade.gr - Αναβαθμίστε τη μπαταρία σας