Ναι, τρέχουν θαυμάσια τώρα.
νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Admin στις 15:13:43 παρέλαβα
το mi3 απο merimobiles rooted με 4.4.2 και μου ζήτησε και φυσικά έκανα update την 4.6.13...ξέρω ξέρω μπαταρία υψηλή απόδοση
και antutu 35834
!!! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;Εάν ναι περιέγραψε τα σα να μιλάς σε παιδάκι καθότι είμαι πρώην κάτοχος iphone4 δηλαδή ανέπαφος με το άθλημα
Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black -
Προφανώς σου ήρθε με την ROM από το miuiandroid που έχει και την μετάφρασή μας.
Ελληνικά έχεις μια χαρά και είσαι οκ. Αν σου προκύψει κάποιο θέμα το συζητάμε.. -
Ο.Κ. σ ευχαριστώ πολύ.Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black
-
Παρακαλώ μια αρχάρια ερώτηση.!!!
Τον Updater , που τον βρίσκω !!!!
Αφού τον βρω, πρέπει να μπω μέσα σε Recovery mode, για να χρησιμοποιήσω τον Updater -
Στην MiHome = επιφάνεια εργασίας του κινητού μας , στον φάκελο Ασφάλεια ,
επιλέγεις Αναβάθμιση ,
μετά αριστερό πλήκτρο αφής του τηλεφώνου (το μενού δηλαδή) και
επιλέγεις το "επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης"
βρίσκεις την rom και την επιλέγεις
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
παιδια μολις παρελαβα και εγω το τηλ ηρθε με stable jb προσπαθω να κανω αναβαθμιση σε 3.12.4.6.20 me 1 tropo δεν βρησκω ομως φακελο με ονομα νταουλοαντ ρομ για να βαλω μεσα τον δικα μας..προσπαθησα με τον 2 τροπο μετονομασα το ναφακελο σε updete zip δεν δεχθικε την αναβαθμιση τικανω τωρα?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
την "πετάς στο κινητό σου όπου θέλεις , όχι σε φάκελο , το ίδιο είναι( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
οκ παιδια βρηκα λυση το αφησα και εκανε μονο του απντειτ και μετα αφου το εκανε εμφινιστικε ο φακελος download rom και συνεχισα κανονικα οπως ανεφαιρει ο 1 τροπος και ολα καλα! ευχαριστω!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Δάσκαλε σε ευχαριστώ πολύ. Μου έδωσες απαντήσεις σαφείς-γρήγορες- και απόλυτα κατανοητές.
-
να είσαι καλά ,
υπάρχουν πολλοί "δάσκαλοι" στο φόρουμ , που μπορούν να βοηθήσουν( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Παρακαλώ μια ερώτηση ακόμη:
Γιατί όταν πατάω αγγίζοντας πάνω στην οθόνη με το δάχτυλό μου (με γρήγορη κίνηση συνέχεια), γίνεται Zoom η οθόνη εκείνη τη στιγμή.!!!!!!!
Και για να συνεχίσω αυτό που έκανα προηγουμένως πρέπει πρώτα να διώξω (με επιστροφή) το Zoom και μετά μου επιτρέπει τον χειρισμό της οθόνης παραπέρα.
Αυτό το Zoom που ενεργοποιείται μετά από διπλό-τριπλό χτύπημα της οθόνης , καταντάει σπαστικό, διότι συνήθως όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι, είναι φυσικό να χτυπάς την οθόνη ταυτοχρόνως πολλές φορές και ξαφνικά ενεργοποιείται το Zoom και σταματάς να παίζεις την συνέχεια του παιχνιδιού, διότι παγώνει η ζουμαρισμένη οθόνη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες