Διαφήμιση

νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ

• Ως αρχάριος που είμαι, παρακαλώ ένα άλλο ερώτημα.

Ερώτημα: Πως αλλάζω την σειρά των σελίδων στο Desktop.
      Στο Desktop του τηλεφώνου μας έχουμε ανοίξει κάποιες σελίδες (οθόνες) όπως τις βλέπουμε στο Desktop μας με τις τελείες τους (δηλ. ποια είναι πρώτη - δεύτερη κ.λ.π.).
      Εμένα τώρα μου άλλαξε σειρά που υπήρχε πριν.
      Δηλαδή στην 1η σελίδα είχα όλα τα εικονίδια άμεσης χρησιμότητας, στην 2η σελίδα είχα εικονίδια εφαρμογών (όχι πολύ χρήσιμες) και στην 3η σελίδα τα παιχνίδια.
      Τώρα μου ήρθε ως πρώτη σελίδα τα παιχνίδια, την θέλω όμως να υπάρχει ως 3η σελίδα.

α) Πως θα τις αλλάξω την σειρά εμφάνισης των σελίδων.!!!
      β) Όταν πατώ το πλήκτρο Home, να μου ανοίγει η 1η σελίδα. !!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Παρακαλώ μια ερώτηση ακόμη:
      Γιατί
      όταν πατάω αγγίζοντας πάνω στην οθόνη με το δάχτυλό μου (με γρήγορη
      κίνηση συνέχεια), γίνεται Zoom η οθόνη εκείνη τη στιγμή.!!!!!!!
      .

Γενικά
      η προσβασιμότητα είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες (ικανότητες) ,
      (βελτιώνει την προσβασιμότητα για χρήστες με προβλήματα όρασης, ακοής, η μικρότερη επιδεξιότητα)

Ο/H geo221 έγραψε:

Ως αρχάριος που είμαι, παρακαλώ ένα άλλο ερώτημα.

Ερώτημα: Πως αλλάζω την σειρά των σελίδων στο Desktop.
      Στο
      Desktop του τηλεφώνου μας έχουμε ανοίξει κάποιες σελίδες (οθόνες) όπως
      τις βλέπουμε στο Desktop μας με τις τελείες τους (δηλ. ποια είναι
      πρώτη - δεύτερη κ.λ.π.).
      Εμένα τώρα μου άλλαξε σειρά που υπήρχε πριν.
      Δηλαδή
      στην 1η σελίδα είχα όλα τα εικονίδια άμεσης χρησιμότητας, στην 2η
      σελίδα είχα εικονίδια εφαρμογών (όχι πολύ χρήσιμες) και στην 3η σελίδα
      τα παιχνίδια.
      Τώρα μου ήρθε ως πρώτη σελίδα τα παιχνίδια, την θέλω όμως να υπάρχει ως 3η σελίδα.

α) Πως θα τις αλλάξω την σειρά εμφάνισης των σελίδων.!!!
      β) Όταν πατώ το πλήκτρο Home, να μου ανοίγει η 1η σελίδα. !!!!

Νομίζω δεν γίνετε ,(δεν μου τα έκανε ποτέ αυτά σε μένα)
      με το home πλήκτρο αφής πηγαίνει στην δεύτερη σελίδα και μετακινώ τα εικονίδια όπως με βολεύει,
      (στην πρώτη βάζω τις εφαρμογές , φακέλους του συστήματος
      στην δεύτερη ότι χρησιμοποιώ πιο συχνά , στην τρίτη φακέλους με πλοηγούς, ip cams, προγράμματα , κ.λ.π.
      όταν εγκαθιστούμε μια εφαρμογή , μπαίνει στην τελευταία , οι νέες εφαρμογές από νέα rom εμφανίζονται στην τελευταία
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Λύθηκε (ως εκ θαύματος) τυχαία.

Θέμα: Το πρόβλημα μετακίνησης της σειράς των οθονών με τα Widgets.

Ήμουν μέσα στην διόρθωση των Widgets και ή ξαναπάτησα το αριστερο πλήκτρο (Ξ) ή έκανα σμήκρινση των ανοιχτών σελίδων) ή και τα δύο.
      Δηλ. τις βλέπεις όλες μαζί σε μία σελίδα , οπότε τ πιάνεις μία και την πας σε όποια σειρά θέλεις.

Αυτό μου γινότανε από παλιά (στο Android 3.2 στο Jiayu g3s) και να που έγινε και τώρα , μία φορά όμως.!!!!
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Λύθηκε (ως εκ θαύματος) τυχαία.

Θέμα: Το πρόβλημα μετακίνησης της σειράς των οθονών με τα Widgets.

Ήμουν μέσα στην διόρθωση των Widgets και ή ξαναπάτησα το αριστερο πλήκτρο (Ξ) ή έκανα σμήκρινση των ανοιχτών σελίδων) ή και τα δύο.
      Δηλ. τις βλέπεις όλες μαζί σε μία σελίδα , οπότε τ πιάνεις μία και την πας σε όποια σειρά θέλεις.

Αυτό μου γινότανε από παλιά (στο Android 3.2 στο Jiayu g3s) και να που έγινε και τώρα , μία φορά όμως.!!!!

Μπράβο που το βρήκες.
      Ωστόσο γίνεται κάθε φορά όταν το θέλεις και όχι μόνο μία φορά. Η ορθή διαδικασία είναι η εξής:
      Σε οποιαδήποτε απο τις αρχικές οθόνες πατάμε:
      Μενού (το αριστερό softkey δηλ.) ----> Προεπισκόπηση
      και κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις των οθoνών σε όποια διάταξη τις θέλουμε ή προσθαφαιρούμε κενές ή νέες οθόνες κ.λ.π!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().

• παιδια εχω την3.6.20 τι προτεινετε να μεινω σε αυτη να παω στην 4.6.27 η στην stable?exei βγαλει κανενα προβλημα η 6.27?ευχαριστω!
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Διαφήμιση
    • Απ: νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ

Ο/H sifnos1 έγραψε:

παιδια εχω την3.6.20 τι προτεινετε να μεινω σε αυτη να παω στην 4.6.27 η στην stable?exei βγαλει κανενα προβλημα η 6.27?ευχαριστω!

Για την stable όχι ακόμη
      Η 4.6.27 Πολύ καλή, αυτήν έχω
      Η jb το ίδιο καλή

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H sifnos1 έγραψε:

παιδια εχω την3.6.20 τι προτεινετε να μεινω σε αυτη να παω στην 4.6.27 η στην stable?exei βγαλει κανενα προβλημα η 6.27?ευχαριστω!

Για την stable όχι ακόμη
      Η 4.6.27 Πολύ καλή, αυτήν έχω
      Η jb το ίδιο καλή

εαν την βαλω την 4-6-27
      χανω την ταξινομιση των εφαρμογων-φακελων ετσι οπως τα εχω στο λαουνσερ?
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Απ: νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ

Ναι , από jb σε kit Kat ,θέλει απλές εργοστασιακές ρυθμίσεις , θα χάσεις τα δεδομένα των εφαρμογών σου ,
      επαναφορά , τα ξέρεις :
      Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
      η
      Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
      πρέπει μετά να φτιάξεις την MiHome(την επιφάνεια εργασίας σου) , φακέλους κ.λ.π.

Στις επόμενες όχι , θα είσαι με kit kat σε kit Kat απλά θα φλασαρεις , δεν θα αλλάξει τίποτα

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • o @caeser , έχει άλλο κινητό
      πατάμε παρατεταμένα σε μια οθόνη
      αν επιλέξουμε από κάτω widgets, μπορούμε να μεταφέρουμε π.χ. τον καιρό στην οθόνη
      (Γενικά : πατώντας παρατεταμένα το μενού (αφής του κινητού μας (Ξ)) , έχει μια συντόμευση....
      πατώντας συνέχεια το κουμπί αφής Home , βλέπεις τις εφαρμογές που άνοιξες.... τα ξέρεις
      Αν βρεις πως αλλάζουν οι οθόνες π.χ. η 1η στην 2η, πες μας