Ναι, έχουμε σταματήσει μέχρι να βρούμε νέες συσκευές για τις δοκιμές.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Δηλαδή η ελληνική κοινότητα έχει σταματήσει να βγάζει Greek Custom ROMs;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι, έχουμε σταματήσει μέχρι να βρούμε νέες συσκευές για τις δοκιμές.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι, έχουμε σταματήσει μέχρι να βρούμε νέες συσκευές για τις δοκιμές.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Μπορείτε να βάλετε άνετα τις ROM που βγάζει το xioami.eu που έχουμε ως Source για τις XTRV ROMs, και όταν με το καλό βγάλουμε πάλι της δικές μας ROM μπορείτε απλά να τις κάνετε Flash πάνω από του xiaomi.eu χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι επιπλέον.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Πρώτα ξεκινάς με το Ulock του Bootloader για να μπορέσεις να πας στα επόμενα βήματα >> Apply for permissions to unlock Mi devices (miui.com)Ο/H mparaxir έγραψε:
Εγω που εχω ξεχασει εντελώς στα νεα τηλεφωνα πως μπαινει μια custom rom πρέπει να ρίξω διαβασμα ε;λογικα θα θελει twpr κτλ;ποιον οδηγο πρεπει να διαβασω;
ευχαριστώ Δημήτρη εμ το ειχα ξεχάσει αυτό το βήμα,εμ τόσα χρόνια με το redmi note 4x που ημουν.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρώτα ξεκινάς με το Ulock του Bootloader για να μπορέσεις να πας στα επόμενα βήματα >> Apply for permissions to unlock Mi devices (miui.com)Ο/H mparaxir έγραψε:
Εγω που εχω ξεχασει εντελώς στα νεα τηλεφωνα πως μπαινει μια custom rom πρέπει να ρίξω διαβασμα ε;λογικα θα θελει twpr κτλ;ποιον οδηγο πρεπει να διαβασω;
Καπου νομιζω κανεις λαθος redmi note 12 pro με 4g δεν υπαρχει.Ο/H tempo έγραψε:
καλημέρα σας, σε αναζήτηση κινητού κοιτάω διάφορες επιλογές....στην αναζήτηση μου βλέπω το Redmi Note 12 Pro (προσοχή λέω για το 4G) το οποίο και στην σελίδα της xiaomi αλλά και γενικά είναι ένα πολύ νέο μοντέλο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έχει android 11.
Μήπως μπορείτε να φανταστείτε γιατί το πωλούν με android 11 την στιγμή που η ίδια η xiaomi και ο ανταγωνισμός πλέον φοράνε στα νέα κινητά τους android 13;
Πιστεύετε ή έχετε δει κάπου ότι θα αναβαθμιστεί το λειτουργικό μετά απο καιρό και αν ναι μέχρι ποιά έκδοση;
Ευχαριστώ