Xiaomi μέχρι 250 €
-
-
Poco X5 Pro ή σκέτο X5 5G....
Poco X5 5G via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Καλησπέρα, έχω κι εγώ ένα δίλημμα τελευταία, για την αντικατάσταση ενός Redmi Note 9S του γιου μου, στα 250€.
Εγώ είμαι μεταξύ του Xiaomi Redmi Note 12 Pro NFC 5G (6GB/128GB) και του
Samsung Galaxy A34 5G Dual SIM (6GB/128GB).
Βλέπω ότι έχουν σχεδόν ολόϊδια χαρακτηριστικά, το μόνο που με προβληματίζει είναι το μενού Samsung αν τον βολέψει τον υιό, μετά από 3 χρόνια χρήσης κινητών Xiaomi.
Στην τιμή, έχει ξεφύγει βέβαια πάνω λίγο το Xiaomi (280€) σε σχέση με τα 250€ του Samsung.
Καμιά πρόταση;
Poco X3 Pro via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Εγώ θα έπερνα το Redmi, αλλά καλύτερα να φέρουν γνώμη όσοι έχουν το RedMi Note 12 Pro 5G NFC για να μην σε πάρω στο λαιμό μου..
-
Καλησπέρα, τελικά κατέληξα σε τρίτο κινητό, στο Poco X5 Pro 5G, λόγω SD επεξεργαστή κυρίως.
Ο/H topmar έγραψε:
Καλησπέρα, τελικά κατέληξα σε τρίτο κινητό, στο Poco X5 Pro 5G, λόγω SD επεξεργαστή κυρίως.
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η καμπύλη στην οθόνη με προβληματίζει. Παίρνει τζαμάκι προστασίας; Θα προτιμούσα να είναι επίπεδη -
Έχοντας τον ίδιο προβληματισμό για νέο κινητό, το είδα κι εγώ το Xiaomi 13 Lite, αλλά το απέρριψα λόγω μικρότερης οθόνης (6,55" αντί 6,67").
Ο/H topmar έγραψε:
Έχοντας τον ίδιο προβληματισμό για νέο κινητό, το είδα κι εγώ το Xiaomi 13 Lite, αλλά το απέρριψα λόγω μικρότερης οθόνης (6,55" αντί 6,67").
Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Poco X3 Pro via Tapatalk
Poco X3 Pro via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα