Έχεις επιλεγμένο το πορτοφόλι HCE μέσα στις ρυθμίσεις του NFC; Αν όχι, επέλεξέ το.Ο/H Evil 13 έγραψε:
Ευχαριστώ,το έκανα αλλά και πάλι δεν δουλεύει το wallet.Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά?
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχεις επιλεγμένο το πορτοφόλι HCE μέσα στις ρυθμίσεις του NFC; Αν όχι, επέλεξέ το.Ο/H Evil 13 έγραψε:
Ευχαριστώ,το έκανα αλλά και πάλι δεν δουλεύει το wallet.Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά?
Η επόμενη επιλογή είναι να γυρίσεις στην επίσημη έκδοση της xiaomi και να κλειδώσεις τον bootloader.Ο/H Evil 13 έγραψε:
Καλα,ενταξει,επομενο σταδιο να επιδιορθωσουμε το διαστημοπλοιο του Musk...
Θα χασω την ηχογραφηση κλησεων(που μου ειναι υπερ-απαραιτητη),ετσι δεν ειναι?Ο/H aopvet έγραψε:
Η επόμενη επιλογή είναι να γυρίσεις στην επίσημη έκδοση της xiaomi και να κλειδώσεις τον bootloader.Ο/H Evil 13 έγραψε:
Ειλικρινά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Ίσως κάποιος με επίσημη rom να μας λύσει την απορία.Ο/H Evil 13 έγραψε:
Θα χασω την ηχογραφηση κλησεων(που μου ειναι υπερ-απαραιτητη),ετσι δεν ειναι?Ο/H aopvet έγραψε:
Ναι, στην επίσημη EEA ή Global ROM δεν υπάρχει η ηχογράφηση κλήσεων....Ο/H aopvet έγραψε:
Ειλικρινά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Ίσως κάποιος με επίσημη rom να μας λύσει την απορία.
Και θα έχεις μόνο Αγγλική Γλώσσα και κινέζικη....Ο/H yannos έγραψε:
Αν δε κάνω λάθος, ο κινέζικος dialer (με την ηχογράφηση) είναι απλά ένα .apk που μπορείς να εγκαταστήσεις και στην EU Rom