Διαφήμιση

NFC τελος?! Help!

• Ο/H aopvet έγραψε:

Δυστυχώς η google έκανε πάλι αλλαγές και οι developers της xiaomi.eu rom πάνω στην οποία βασίζεται η xtrv ανακοίνωσαν οτι δεν θα βγάλουν άλλες stable roms με τις διορθώσεις μιας και απαιτεί πολύ δουλειά για τόσες συσκευές. Η πρότασή τους για όποιον θέλει να δουλέψει το πορτοφόλι της google, είναι να εγκαταστήσει το magisk και ένα πρόσθετο. Σας παραθέτω το σύνδεσμο από τη σελίδα με τις αναλυτικές οδηγίες.
      Tutorial - How to flash Magisk and Play Integrity Fix on Xiaomi.eu | Unofficial Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010
      Για όποιον δε γνωρίζει, με την εγκατάσταση του magisk γίνεται root η συσκευή. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιες εφαρμογές πχ τραπεζών, δημοσίου κλπ. Για να γλιτώσουμε αυτά τα προβλήματα, αμέσως μετά την εγκατάσταση του magisk, μέσα από την εφαρμογή επιλέγουμε την απόκρυψή της με αλλαγή ονόματος του πακέτου καθώς και την απόκρυψη του root από τις "ευαίσθητες" εφαρμογές. Όλα αυτά αναγράφονται αναλυτικά στις οδηγίες.
      παιδιά ξέρει κανείς αν κάνουμε αυτό βάζοντας MAGISK & Play Integrity Fix σε custom ROM XTRV θα χάσουμε τα αρχεία της συσκευής;;
    • NFC τελος?! Help!

Ο/H AquaTron έγραψε:

Ο/H aopvet έγραψε:

Δυστυχώς η google έκανε πάλι αλλαγές και οι developers της xiaomi.eu rom πάνω στην οποία βασίζεται η xtrv ανακοίνωσαν οτι δεν θα βγάλουν άλλες stable roms με τις διορθώσεις μιας και απαιτεί πολύ δουλειά για τόσες συσκευές. Η πρότασή τους για όποιον θέλει να δουλέψει το πορτοφόλι της google, είναι να εγκαταστήσει το magisk και ένα πρόσθετο. Σας παραθέτω το σύνδεσμο από τη σελίδα με τις αναλυτικές οδηγίες.
      Tutorial - How to flash Magisk and Play Integrity Fix on Xiaomi.eu | Unofficial Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010
      Για όποιον δε γνωρίζει, με την εγκατάσταση του magisk γίνεται root η συσκευή. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιες εφαρμογές πχ τραπεζών, δημοσίου κλπ. Για να γλιτώσουμε αυτά τα προβλήματα, αμέσως μετά την εγκατάσταση του magisk, μέσα από την εφαρμογή επιλέγουμε την απόκρυψή της με αλλαγή ονόματος του πακέτου καθώς και την απόκρυψη του root από τις "ευαίσθητες" εφαρμογές. Όλα αυτά αναγράφονται αναλυτικά στις οδηγίες.
      παιδιά ξέρει κανείς αν κάνουμε αυτό βάζοντας MAGISK & Play Integrity Fix σε custom ROM XTRV θα χάσουμε τα αρχεία της συσκευής;;
      Δεν χάνεις κανένα αρχείο. Η εγκατάσταση του Magisk απλώς τροποποιεί τον πυρήνα του λειτουργικού. Δεν διαγράφει αρχεία.
    • Διαφήμιση
    • aopvet -->
      Έκανα τη διαδικασία που υπέδειξες και η κάρτα προστέθηκε κανονικά.

Επίσης με την απόκρυψη του magisk δουλεύει κανονικά το gov.gr wallet.
      Ευχαριστώ για τις οδηγίες.
    • Ο/H tteo70 έγραψε:

aopvet -->

ευχαριστούμε!
      στο magisk μπορείς να μας πεις που πάμε για την απόκρυψη;;
    • Καλησπέρα!
      Έχω 2 θέματα, για την ώρα έχω ξεπεράσει και δεν μου βγάζει το μήνυμα στο google wallet με εγκατάσταση του Μagisk και "Play Integrity Fix".
      Έχω κρύψει με το Magisk τις τραπεζικές εφαρμογές και το gov, και επίσης έχω κάνει hide το Magisk.
      Όμως έχω τα εξής θέματα ακόμα:

το gov ανοίγει και σβήνει κατευθείαν
      η alpha bank όταν μου έρχεται μήνυμα για πληρωμή που ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα, βγάζει error.
      Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

Υ.Γ. δεν έχω πληρώσει ακόμα με nfc μετά την εγκατάσταση των παραπάνω.
    • Ο/H AquaTron έγραψε:

Ο/H tteo70 έγραψε:

aopvet -->

ευχαριστούμε!στο magisk μπορείς να μας πεις που πάμε για την απόκρυψη;;
      Από τον παραπάνω οδηγό : 5. Play Integrity Fix requires enabled Zygisk. Tap the gear button, then select "Zygisk". You can also enable "Enforce DenyList" - it will be useful for hiding apps that are detecting root from Magisk. Reboot device to apply changes. - Εικόνα 11/20
      και πιο κάτω:
      1. Go to Magisk > gear icon > Configure DenyList.
      2. There will be a list of apps on phone. Choose app that complains about root permissions.

Επίσης απέκρυψα το magisk , του έβαλα ένα τυχαίο όνομα μέσα από την αντίστοιχη επιλογή(από αναζήτηση στο ίντερνετ):
      1. Go to the Magisk settings menu and tap on Hide the Magisk App.
      2. Then give it the desired name of your choice and tap OK.
      3. The hiding process will now begin. Once done, it will ask whether you wish to have the app shortcut on the home screen.
      4. For ease of convenience, you may select Yes and then tap on the Add to Home Screen button.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hajis έγραψε:

Καλησπέρα!
      Έχω 2 θέματα, για την ώρα έχω ξεπεράσει και δεν μου βγάζει το μήνυμα στο google wallet με εγκατάσταση του Μagisk και "Play Integrity Fix".
      Έχω κρύψει με το Magisk τις τραπεζικές εφαρμογές και το gov, και επίσης έχω κάνει hide το Magisk.
      Όμως έχω τα εξής θέματα ακόμα:

το gov ανοίγει και σβήνει κατευθείαν
      η alpha bank όταν μου έρχεται μήνυμα για πληρωμή που ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα, βγάζει error.
      Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

Υ.Γ. δεν έχω πληρώσει ακόμα με nfc μετά την εγκατάσταση των παραπάνω.
      ΜΑΚΑΡΙ να σου λειτουργήσει!

για το gov εχεις δει αν επανέρχεται με διαγραφή της CACHE?
      περί ALPHA δεν νομίζω να βγάλεις άκρη γιατί το είχα πάθει σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ κι εγώ με magisk ή root παλιότερα δεν θυμαμαι ποιο ευθύνεται.....και η λύση ήταν να μπαίνω παρά ΜΟΝΟ με PIN. αρνιόταν πεισματικά να λειτουργήσει με ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ και κατόπιν επικοινωνίας με τη τράπεζα (το κατάλληλο τμήμα) δεν φάνηκε να ξέρουν περί θεμάτων ROOT, custom ROM κλπ για να εντοπίσουν τι φταίει :D
    • Καλησπέρα. Πριν λίγο πήγα να πληρώσω σε super market με το κινητό και μου έβγαζε πάλι το μήνυμα. Χωρίς κάρτες μαζί μου, μόνο τη συσκευή. Ευτυχώς που έπεσα πάνω στην απάντηση για το fix, το έκανα εγκατάσταση στο magisk, επανεκκίνηση και δούλεψε. Ευτυχώς που δεν έφαγα ξύλο που με περίμεναν 5 λεπτά. Για καλό και για κακό πάντα κάρτα μαζί.
    • Κάνοντας flash το Magisk , εγκαθιστώντας το module play integrity fix και κάνοντας hide το gov wallet όλα δείχνουν να δουλεύουν όπως πριν. Αύριο για δοκιμή και εντυπώσεις. Xiaomi mi Note 10 lite με XTRV-V13.0.4.0.SFNMIXM stable.
      Το play integrity fix λέει οτι είναι version 13 και μου ζητάει ενημέρωση για version 13.1 να την κάνω ;
      Ευχαριστώ
    • Ναι κάνε την αναβάθμιση ώστε να είσαι έτοιμος για τις αλλαγές της Google...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • μια ερώτηση σχετικά με την εγκατάσταση του Magisk. Λέει να κάνουμε patch ένα αρχείο. Ποιο αρχείο να κάνω μιας και δεν μπορώ να διαλέξω ότι θέλω αλλά συγκεκριμένα αρχεία ήχου, εικόνας, pdf, video κ.α. Δεν μπορώ να διαλέξω από φάκελο για να το πατσάρω.