Διαφήμιση

Please help ! ( redmi note 3 )

• Please help ! ( redmi note 3 )

Καλησπέρα φιλοι.
      Ειπα να ξεθάψω ενα redmi note 3 καρακινεζικο αγορασμενο απο τα βάθυ του Πεκίνο αγορασμενο το 2016. ( αλήθεια )
      Προσπάθησα να τοτ βάλω μια global rom να βλέπω τις εφαρμογές στα αγγλικά αλλά κάπου χάθηκα. Έτσι απο το ψάξε ψάξε έπεσα επάνω στο φόρουμ.

το κινητό δεν βγάζω άκρη...αλλά γράφει redmi note 3 ( οχι προ , ουτε σπέσιαλ ) 32 gb, hexa-core max 1.8./ 5.1 android. Ποιά έκδοση είναι, γιατι αυτο καθαυτό redmi note 3 rom εδω δε βλέπω. και μπερδεύτηκα με τις εκδόσεις kenzo,kate, henessy.

μέχρι στιγμής ακολούθησα τους οδηγούς και έβαλα adb, fastboot κλπ. Άνοιξε το TWRP έκανα wipe, format κλπ. Ξεκίνησα installation με ενα ρομ της PRO γιατι πιστευα αυτο πρεπει να εκανε και στα μισα το κινητο τελος.
      ξαναέκανα miflash unlock, ξανα τα βηματα, ξανα installstion με kate version στο 99 κόλησε όλο το βράδυ. Τελικά κατέβασα και μια ξένη rom , παλι στο 99 κόλησε.

'Εχω κολήσει με το fastboot. Κάτι κάνω λάθος. ?( Μία βοήθεια θα ήταν ιδανική.

Ευχαριστώ
    • Ο/H sonyram έγραψε:

'Εχω κολήσει με το fastboot. Κάτι κάνω λάθος. Μία βοήθεια θα ήταν ιδανική.

Ευχαριστώ
      Θέλει προσοχή με τις ROM γιατί εάν βάλεις ROM που είναι για άλλη συσκευή με διαφορετικό Chipset (Mediatek / Qualcomm) και προδιαγραφές, η συσκευή γίνεται ΤΟΥΒΛΟ και δύσκολα επανέρχεται.
      Βέβαια το ότι την βλέπει ακόμη το Mi Flash είναι ενθαρρυντικό στοιχείο, αλλά και πάλι μπορεί να έχει καταστρέψει κάποια Partition και να μην τα περνάει με δεδομένα.

Δεν ξέρω εάν αξίζει τον κόπο, αλλά ίσως μπορεί να σε βοηθήσει ο @jimxai που είναι ο καλύτερος σε τέτοιες περιπτώσεις. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • καλησπερα στειλε μου μνμ αν θες οποτε εχουμε χρονο και οι 2 να το δουμε αλλα θα πρεπει να μπω με teamv η enydesk να δω τι ακριβως γινετε να παρουμε πληρες πληροφορίες τις συσκευης και αναλογα να περασουμε τα σωστα και να δουμε τι αλο υπαρχει γενικα για την συσκευη αν μ στειλεις εδω θα τα δω πιο γρηγορα Greekflashandupdates η whatsapp η viber αν θες
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sonyram έγραψε:

τελικα με τα πολλα τα κατάφερα.Ολα μια χαρά με ελληνική rom ευχαριστώ. το android ειναι 5.1 ti μπορω να κάνω για να το αναβαθμίσω.
      Ωραίος..!!! :) η κατεβασε aida64 απο play store και δες κωδικη ονομασια στο product η σε fastboot mode με εντολες cmd , fastboot getvar product να δουμε ποια συσκευη ακριβως ειναι , για να δουμε αν υπαρχει και τι υπαρχει σε xda, & telegram