ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ REDMI NOTE 8 ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ
-
-
ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ USB
-
Εφόσον υπάρχει φυσική σύνδεση με USB και έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων, μπορείς να κάνεις την μεταφορά των αρχείων στο PC με εντολές μέσω ADB.
Δες το παρακάτω βίντεο...
' -
-
-
Ο/H apalapo έγραψε:
1.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜAC.
2.ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ADB ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΜΗΜΑ
-
-
Στο cmd μου βγάζει το κωδικο της συσκευης και δίπλα unauthorized
-
αν ειναι η πρωτη επαφη με τον υπολογιστη ακομη κ εντοπισμο σφαλματων να εχεις ενεργο δεν γινετε γιατι σε συγκεκριμενο υ/η οταν δινεις για πρωτη φορα προσβαση με εντοπισμο σφλαματων και γραφεις πχ adb devices η τρεχεις ενα προγραμα θα σου πεταξει μια οιδοποιηση στο τηλ αν δινεις προσβαση στον υ/η εκει τικαρουμε παντα και οκ αυτο με κλειστη οθονη δεν μπορεις να το δεις
-
αρα τι κάνω;
-
Η το πας κάπου να σ πάρει αν έχει με κάποια άλλη ραγισμένη λειτουργική τα δεδομένα η βρίσκεις εσύ μια κ Τό κανεις μόνος αν μπορείς χωρίς να βγάλεις την άλλη οθόνη απλά ξεκουμπωνεις τον κονεκτορα της παλαιάς κ κουμπώνει την λειτουργική ίσα ίσα να κάνεις τη δουλειά σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H apalapo έγραψε:
αρα τι κάνω;
Συνήθως το πλήκτρο για την αποδοχή βρίσκεται στα δεξιά του κέντρου της οθόνης όπως φαίνεται παρακάτω. (Επιλέγεις το Allow - Αποδοχή)
Όλα τα παραπάνω βέβαια με την προϋπόθεση να δουλεύει το Digitizer (Αφή) στην οθόνη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0