Διαφήμιση

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MIUI 14

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MIUI 14

Καλημερα σε oλους, συγχωρείστε με αν κάνω κάτι λάθος είναι η πρώτη φορά που γράφω.
      Εχω το xiomi 11T PRO ,μετά την εγκατάσταση της miui 14 το τηλέφωνο παρουσιάζει κολλήματα, ειδικά το playstore, εχει δει κάποιος κατι τέτοιο η είμαι μοναδικός.
      Σας ευχαριστώ
    • Γενικά οι περισσότεροι προβλήματα έχουν. Προσωπικά εγώ ακόμα περιμένω την αναβάθμιση στο redmi note 10 pro και από ότι βλέπω μάλλον δεν θα έρθει ποτέ!!! Είδη και με το miui 13 που έχει κολλήσει κάτι μικρά προβλήματα τα έχω!!! Γενικά μετά από καιρό προσωπικά από Γενάρη θα ψαχτω για άλλη μάρκα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο να παίρνω και σωστές αναβαθμίσεις στην ώρα τους!!!!
    • ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MIUI 14

Ο/H MENEGIS DIMITRIS έγραψε:

Καλημερα σε oλους, συγχωρείστε με αν κάνω κάτι λάθος είναι η πρώτη φορά που γράφω.
      Εχω το xiomi 11T PRO ,μετά την εγκατάσταση της miui 14 το τηλέφωνο παρουσιάζει κολλήματα, ειδικά το playstore, εχει δει κάποιος κατι τέτοιο η είμαι μοναδικός.
      Σας ευχαριστώ

Καλό θα είναι μετά από μεγάλη αναβάθμιση λειτουργικού, να γίνεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
      Εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα για τη χρήση που κάνω.

Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα σας μια ερωτηση ενω εχω ρουταρει το κινητο δεν μου το δειχνει οτι ειναι ρουταρισμενο not rooted κατι τετοιο μου βγαζει