Η ρομ για τα Redmi 3 Pro ( IDO ) , είναι έτοιμη όπως την ήθελα ...
Αύριο θα έχουμε την νέα ρομ , την οποία σκέφτομαι να ονομασω THUNDER , όπως την είχα ονομάσει και στο Redmi2TD ..
Παρ'οτι ΔΕΝ είμαι καθόλου φίλος του Antutu, είπα να δώσω κι εγώ ένα ενδεικτικό τεστ για πρώτη φορά και τελευταία , ήδη ή εφαρμογή απεγκατασταθηκε από το τηλ.. και δε νομιζω να την ξαναβαλω ποτέ ...
Ετοιμαστειτε λοιπόν για την αυριανή Redmi3Pro IDOTHUNDER rom , ελπίζω ότι θ'απογειωθει το τηλ... όπως νιωθω και το δικό μου ...
Το τεστ έγινε με την 6.7.7 την οποία χρησιμοποιώ μονο εγώ , δεν την έχω ανεβάσει ακόμα , ή πλήρης ρομ θ'ανεβει αύριο με την 6.7.14 ...
Ότι ξερατε μέχρι τώρα, απλά ξεχαστε το , από αύριο ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο για την Custom rom του IDO ...
@movieland
Θα σου συνιστούσα να μην ασχολεισαι με αυτά , απλά κοίτα το τηλ.. σου πως πάει , το πραγματικό Antutu εισαι εσύ .
Εσύ ξέρεις πως πάει το τηλ.. σου , αν το νιώθεις γρήγορο , αργό , βαρύ , ελαφρύ κ.λ.π.κ.λ.π.
Τ'αλλα όλα είναι "τα παιδία παίζει" ...
Για να καταλάβετε θα σας δείξω εγώ τι σκορ εβγαλα κατά τη διάρκεια μιας ώρας που είχα το Antutu εγκατεστημένο στη συσκευή μου ..
Μόλις το εγκατεστησα , έκανα το πρώτο και μου'βγαλε 27000 ..
Στα καπάκια κάνω test again και κοιτάξτε τα screenshot μετά από συνεχόμενα test again, χωρίς να βγω από την εφαρμογή ή να κάνω reboot ...
Όπως βλέπετε έχουν από 5-6 λεπτά διάφορα το ένα με το άλλο ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω , κολλητά Antutu στη σειρά και ξεκινάμε μετά το 27000 το οποίο δεν τραβηξα screenshot για να το δείτε κι αυτό αλλά δεν έχω λόγο να κοροιδεψω κανέναν , όντως έβγαλε 27000 και μετά πήγαμε 37137 , μετά 38240 , μετά 38552 , μετά 39025 και μετά 39051 .... εδώ σταμάτησα , με πήραν τα γέλια , απεγκατεστησα την εφαρμογή και όλα καλα.
Εσείς τι καταλάβατε δηλαδή μετά απ'αυτο ??
Εγώ το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι ξοδεψα λάθος την μπαταρία μου ...
Οπα , ξέχασα, κέρδισα κι ένα μετάλλιο
@movieland
.....Οπα , ξέχασα, κέρδισα κι ένα μετάλλιο
Το πιο σημαντικό νομίζω!
Όπως και να έχει, συμφωνών απόλυτα με την γνώμη σου, καθώς και το αποτέλεσμα στο antutu διαφέρει εάν είναι κρύο ή όχι, εάν τρέχουν πολλά στο background ή όχι.... Συμφωνώ ότι χρειάζεται για να έχουμε ένα μπούσουλα και άντε και ένα σχετικό μέτρο σύγκρισης, αλλά η καθημερινή χρήση είναι αυτό που έχει σημασία.