δεν το λές ασχημο προφανως . απλα οταν ο 820 και το Mi5 Μήνες πριν βγαζανε 155 δεν το λες και σουπερ με 821 miui8 Πάνω και 6ραμ αντι για 4 =) εκει ήθελα να καταληξω !
δεν το λές ασχημο προφανως . απλα οταν ο 820 και το Mi5 Μήνες πριν βγαζανε 155 δεν το λες και σουπερ με 821 miui8 Πάνω και 6ραμ αντι για 4 =) εκει ήθελα να καταληξω !
Μα το μήνες πριν είναι αυτό που σου εξηγούσε ο @spideman3 στο μήνυμα 1354.
Μία ρομ βγαίνει για ένα κινητό (κακώς ή καλός) πολύ γρήγορα και χωρίς να είναι έτοιμη.
Μετά πάνω σε αυτή δουλεύουν και όσο περνάει ο καιρός το κινητό βρίσκεται με πιο σταθερή και καλή ρομ.
Έτσι και η απόδοση σιγά σιγά ανεβαίνει.
Το mi4c μου παλεύαμε όλοι εδώ μέσα να δείξουμε ΜΙΑ φορά 70 000 και πήγαινε μέχρι 69 500 και νομίζαμε πως ήταν θαύμα.
Τώρα οι ρομ που βγαίνουν το πάνε 72 κάτι !!!!
Και στο mi5s plus σιγά σιγά και με την πάροδο του χρόνου θα αγγίξει τις 170 000.
Τώρα αν θες περισσότερα τότε οκ.
Πάντως που το είχα για λίγο, το πετούσε είναι μικρή λέξη για να το χαρακτηρίσω. Και σκέψου το σύγκρινα με το mi4c που θεωρείται της ίδιας σειράς περσινό.
Μα το μήνες πριν είναι αυτό που σου εξηγούσε ο @spideman3 στο μήνυμα 1354.
Μία ρομ βγαίνει για ένα κινητό (κακώς ή καλός) πολύ γρήγορα και χωρίς να είναι έτοιμη.
Μετά πάνω σε αυτή δουλεύουν και όσο περνάει ο καιρός το κινητό βρίσκεται με πιο σταθερή και καλή ρομ.
Έτσι και η απόδοση σιγά σιγά ανεβαίνει.
Το mi4c μου παλεύαμε όλοι εδώ μέσα να δείξουμε ΜΙΑ φορά 70 000 και πήγαινε μέχρι 69 500 και νομίζαμε πως ήταν θαύμα.
Τώρα οι ρομ που βγαίνουν το πάνε 72 κάτι !!!!
Και στο mi5s plus σιγά σιγά και με την πάροδο του χρόνου θα αγγίξει τις 170 000.
Τώρα αν θες περισσότερα τότε οκ.
Πάντως που το είχα για λίγο, το πετούσε είναι μικρή λέξη για να το χαρακτηρίσω. Και σκέψου το σύγκρινα με το mi4c που θεωρείται της ίδιας σειράς περσινό.
Καταλαβα τι θελει να πει φιλε ! δεν ειμαι χθεσινος απλα γενικοτερα λεω ρε παιδι μου το τι δικαιολογει ο 821>820 6ραμ>4ραμ 1080P < QHD ζοριζεται πολυ λιγοτερο και παει λέγοντας.προς θεου δεν ειπα οτι ειναι λίγα ή οτι μετρανε κάπου τα νούμερα απλα το "Νήμα" ειναι για antutu score για αυτο το αναφερα μόνο αυτό. Πχ το OP3 κανει μεγαλυτερα νουμερα απτο Mi5splus τα σκαλισμένα S7edge-htc10 κτλ επισης φιλικά πάντα δεν μου γεμισε το μάτι ουτε σε Perfomance Οσο το δοκιμασα (Mi5s το απλο") και η μπαταρια του ήταν χειροτερη απτο μι5 το απλο αλλα αυτό ειναι αλλο θέμα =")