40άρισα και εγώ εύκολα... η νέα ROM των παιδιών είναι stable as hell..μεγάλο μπράβο παιδία
πιστεύετε πως αν είχα πλήρως φορτισμένη την μπαταρία θα είχε διαφορά?
εεεμ πως το ελέγχω ? να πάω στις λεπτομέρειες? το σημαντικό είναι οτι η ROM είναι Super...μπράβο και πάλι μπραβο donation done ελπίζω δλδ να ήρθε
29 βαθμοι είναι η θερμοκρασία
Eγώ θα έλεγα να χαρείς την συσκευή σου αφήνοντας κατά μέρος τα Bench που έτσι και αλλιώς ότι και να κάνεις, κάθε φορά που θα τα τρέχεις θα έχεις και διαφορετικά αποτελέσματα.
Το score σου είναι μια χαρά, και θα κάνεις και καλύτερα στις επόμενες ROM που θα βγάλουμε.
Όσο για το Donation σε ευχαριστούμε πολύ, και το μεταλιάκι σου είναι ήση στο προφίλ σου.
Σε ότι χρειαστείς από εδώ και πέρα, όλη η κοινότητα είναι εδώ για να σε βοηθήσει...
η αλήθεια είναι οτι αυτο που είχε πει ενας συμφορουμίτης ( ή όπως αυτο γράφεται ) οτι δέν έχει σημασία το σκόρ όσο το πόσο καλά πάει η συσκευή...και πάει σουπερ. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το spotify που όταν συνδέω ακουστικά πέφτει η ένταση χωρίς να το πειράξω..διέγραψα τα δεδομένα αλλά το πρόβλημα παραμένει...θέλω να το δοκιμάσω και με το ραδιόφωνο να δώ αν κάνει το ίδιο.
όσον αφορά την δωρεά είναι ελάχιστο το ποσό και σίγουρα όχι αντάξιο αυτών που κάνετε.
επιβεβαιώνω οτι όποτε συνδέω ακουστικά έχω πτώση της έντασης χωρίς να το πειράξω...σορρυ για το οφ τόπικ..λέτε να έιναι πρόβλημα της συσκευής???
@zero777 δυστυχώς το bug στο οποίο αναφερόμουν εμφανιζόταν κατά την διάρκεια εισερχομένων κλήσεων και όχι όταν ακούς μουσική με ακουστικά.
Βέβαια εδω κάποιος αναφέρει κάτι περίεργο ...
Gaming – Asphalt 8 on Mi3I installed the Asphalt 8 and could play this game easily in the highest visual mode. Game play is very smooth. When playing this game make sure not to completely cover up the speaker that is on the bottom, or the sound volume will suddenly drop.