Τι ακριβώς είναι αυτό? Antutu Benchmark V6.0 BETA??Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μετα από πολύ καιρό λέω να ανεβασω και εγώ το Οπλοπολυβόλο μου...
Απλά μην τρομάξει κανείς!!!
Και το σκορ... 79500 για το Pro, όταν στη προηγούμενη έκδοση ήταν 63000?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤι ακριβώς είναι αυτό? Antutu Benchmark V6.0 BETA??Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Γιάννη, εξήγήσε μου, τι έκδοση Antutu είναι αυτή? Στο Play Store δεν υπάρχει... Και το score επίσης είναι ανακόλουθο, με την μέχρι τώρα πραγματικότητα...Ο/H Octaviastikos έγραψε:
ναι φιλέ μου το Pro μου είναι...ΑΣΕ πλήγμα σε άλλες μάρκες!!!
Υπάρχει, το κατεβάζω να δοκιμάσω....Ο/H caeser έγραψε:
Τι ακριβώς είναι αυτό? Antutu Benchmark V6.0 BETA??Και το σκορ... 79500 για το Pro, όταν στη προηγούμενη έκδοση ήταν 63000?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εγώ δεν την βρίσκω (την εφαρμογή). Για δοκίμασε και συ να δούμε.. Πάντως το σκορ είναι εξωπραγματικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα... Πρέπει να έχει άλλες παράμετρους που μετράει...Ο/H maddoctor έγραψε:
Τι ακριβώς είναι αυτό? Antutu Benchmark V6.0 BETA??Και το σκορ... 79500 για το Pro, όταν στη προηγούμενη έκδοση ήταν 63000?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ειμαι με χίλια δύο ανοιχτά...Ο/H caeser έγραψε:
Γιάννη, εξήγήσε μου, τι έκδοση Antutu είναι αυτή? Στο Play Store δεν υπάρχει... Και το score επίσης είναι ανακόλουθο, με την μέχρι τώρα πραγματικότητα...Ο/H Octaviastikos έγραψε:
ναι φιλέ μου το Pro μου είναι...ΑΣΕ πλήγμα σε άλλες μάρκες!!!
Βαγγέλη ΕΔΩείναι το apkΟ/H caeser έγραψε:
Εγώ δεν την βρίσκω (την εφαρμογή). Για δοκίμασε και συ να δούμε.. Πάντως το σκορ είναι εξωπραγματικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα... Πρέπει να έχει άλλες παράμετρους που μετράει...Ο/H maddoctor έγραψε:
Ναι, το κατέβασα... Thanks!Ο/H geobas έγραψε:
Βαγγέλη ΕΔΩείναι το apk
Τελικά είναι πραγματικά αυτό με τις εξωπραγματικές ενδείξεις , γιατί ο δόκτορας απαξιεί να μας το επιβεβαιώσειΟ/H caeser έγραψε:
Ναι, το κατέβασα... Thanks!Ο/H geobas έγραψε:
Βαγγέλη ΕΔΩείναι το apk
Καινούρια Κινεζιά... έχει και 'ηχο με κάτι κινέζικες πενιές... Κάτι σαν τον Κινέζο Ζαμπέτα ένα πράγμα...!
Περιμενω να δω σκορ....Ο/H caeser έγραψε:
Ναι, το κατέβασα... Thanks!Καινούρια Κινεζιά... έχει και 'ηχο με κάτι κινέζικες πενιές... Κάτι σαν τον Κινέζο Ζαμπέτα ένα πράγμα...!Ο/H geobas έγραψε:
Βαγγέλη ΕΔΩείναι το apk
![]()