Αν και δεν ήθελα να μπω σ΄αυτό το τρυπάκι της μέτρησης (Μου θυμίζει λίγο από εφηβική ηλικία που τα αγόρια τα μετρούσαν όλα και τα σύγκριναν μεταξύ τους). Τέλος πάντων δεν άντεξα στην περιέργεια και έτσι έχω το εξής αποτέλεσμα. το οποίο ήρθε με μπαταρία 70% εν μέσω χρήσης, χωρίς κολπάκια ώστε να πάρω το μέγιστο από το κινητό.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
Έχω την 6.4.7 Global ROM αλλά και με την GTV στα ίδια περίπου. Απλά όταν είναι να κάνω το τεστ είναι πάνω από 85% η μπαταρία το αφήνω να ηρεμήσει για καμιά ώρα κλείνω όλα τα προγράμματα autostart και το τεστ όταν γίνεται είναι στο γραφείο υπολογιστή.
Έχω την 6.4.7 Global ROM αλλά και με την GTV στα ίδια περίπου. Απλά όταν είναι να κάνω το τεστ είναι πάνω από 85% η μπαταρία το αφήνω να ηρεμήσει για καμιά ώρα κλείνω όλα τα προγράμματα autostart και το τεστ όταν γίνεται είναι στο γραφείο υπολογιστή.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Εγώ το test Antutu το κάνω πάντα με το κινητό συνδεδεμένο σε USB .
Δεν νομίζω να επηρεάζει αρνητικά το σκορ που μου το βγάζει λίγο πιο χαμηλά. !!!!!
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Εγώ το test Antutu το κάνω πάντα με το κινητό συνδεδεμένο σε USB .
Δεν νομίζω να επηρεάζει αρνητικά το σκορ που μου το βγάζει λίγο πιο χαμηλά. !!!!!
Αν ψάξεις ποιο πίσω υπάρχει οδηγός για σκορ στο antutu το έδωσε ο admin. Για το αν όταν είναι συνδεδεμένο επηρεάζει κάνε δοκιμή με την μπαταρία πάνω από 85% δες το σκορ και μετά συνδεδεμένο.
Συνήθως το τεστ το κάνεις για να δεις τη σταθερότητα της συσκευής και πάντα με τον ίδιο τρόπο και συνθήκες ! Το να συγκρίνεις δύο ίδια κινητά με διαφορετικά πράγματα μέσα δεν έχει νόημα, ούτε αφαιρεί τίποτα από την αξία του κινητού ένα σκορ κατά κάποιες χιλιάδες μικρότερο !!!!!!!