Να κανω και εγω μια ακυρη ερωτηση μετα απο καιρο στο φορουμ?Επειδη βλεπω διαφορα σκορ στο mi5( κατι 150k+!!!) Και στο mi5s τα ιδια περιπου,παιζει να μου πει κανενας αν και τα δυο ειναι παρομοια σε ταχυτητα?Γιατι απο οτι εχω ψαξει ο χρονισμος ειναι ο ιδιος στον snapdragon 820/821 σε αυτα τα μοντελα,μονο στο Mi5s Plus/mi note 2/mi Mix ο χρονισμος παει στο 2.35ghz.Ειμαι σε διλλημα ποιο απο τα δυο να παρω γιαυτο και ρωταω..και εκτος απο την καμερα(που αλλοι λενε του mi5 ειναι καλυτερη,αλλοι λενε του mi5s ειναι καλυτερη)δεν εχουν και τρελες διαφορες..ισα ισα εχουν βγαλει απο το mi5s ραδιοφωνο και υπερυθρες..Οποτε τι λετε? Μi5 Pro or Mi5s?? (σορρυ που ειναι λιγο offtopic αλλα εψαχνα ποση ωρα το νημα για συγκριση συσκευων και δεν εβρισκα το νημα!!)
Το Mi 5s αναφέρεται ότι έχει καλύτερη κάμερα κ από το mi5, ειδικά στις χαμηλού φωτισμού αλλά κ από το mi5s plus, όσο περίεργο κ αν ακούγεται...
Τώρα η διαφορά στο σκορ antutu 150000 με 155000 σε αυτά τα νούμερα, είναι σαν να περιμένεις να νιώσεις διαφορά αν πας με ένα αγωνιστικό 260χλμ/ωρα με το να πας με 265!!
Τίποτα δε θα νιώσεις, το ίδιο αεράκι....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Το Mi 5s αναφέρεται ότι έχει καλύτερη κάμερα κ από το mi5, ειδικά στις χαμηλού φωτισμού αλλά κ από το mi5s plus, όσο περίεργο κ αν ακούγεται...
Τώρα η διαφορά στο σκορ antutu 150000 με 155000 σε αυτά τα νούμερα, είναι σαν να περιμένεις να νιώσεις διαφορά αν πας με ένα αγωνιστικό 260χλμ/ωρα με το να πας με 265!!
Τίποτα δε θα νιώσεις, το ίδιο αεράκι....
Χαχαχχα σωστος!!! Οι Καμερες πλεον πανω κατω τα ιδια νομιζω παιζουν σε αυτα τα κινητα,μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα και κοιτας λεπτομεριες θα καταλαβεις διαφορες..Για το Mi Mix παω αλλα επειδη βλεπω να μην το παιρνω ποτε με αυτον τον πανικο που γινεται λεω να παω σε mi5/mi5s..το mi5 εχει 2-3 πραγματακια που δεν εχει το mi5s και αντιθετος το mi5s!!Μπαχαλο μας τα εχει κανει αυτη η xiaomi!!!Καθε μηνα και ενα τουμπανο μας βγαζει και δεν ξερουμε τι να παρουμε!!! Ευχαριστω πολυ παντος!!
Τελικά βλέπω ότι έχετε κάποιο τρελο κόλλημα με το AnTuTu.... Ρε παιδιά ένας απλός αριθμός είναι!!! Ο καθένας βλέπει στην χρήση του και της ανάγκες του για την συσκευή του...
Τι εάν πιάσει 150000 η εάν πιάσει 80000 ....
Ένα απλό νούμερο είναι...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...