Παιδιά για το mipad η 4.11.7 δεν έχει root. Η 4.9.26 που έβαλα εχει κανονικά root. Μην την μπερδεύετε με αυτήν για mi3. Για κοιτάξτε το λίγο κάποιος....
Παιδιά μήπως πρέπει να δούμε ποιες είναι οι αναγκαίες εφαρμογές που πρέπει να τρέχουν αυτόματα, διότι τις χρειάζεται το σύστημα του λειτουργικού (Android).
Διότι στο δικό μου Mi3 (που είχε πιάσει 42.000 σκορ) , τρέχανε16 εφαρμογές), τώρα έβγαλα μερικές από την αυτόματη εκκίνηση (χωρίς να είμαι σίγουρος τι πρέπει να απενεργοποιήσω από την αυτόματη εκκίνηση.!!!!!!
Οπότε τώρα έχω (13) εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα στο παρασκήνιο
Νομίζω επιβάλετέ να ανοίξουμε καινούριο θέμα ώστε να αντιπαραθέτονται τα Μενού της αυτόματης εκκίνησης.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().
Για όποια εφαρμογή βγάζεις από την αυτόματη εκκίνηση, ξεχνάς τα notification που πιθανώς σου δίνει. Πρέπει να ξεκινάει το πρόγραμμα για να έχεις όλες τις λειτουργίες παρασκηνίου. Π.χ. άμα βγάλεις το facebook από την εκκίνηση, δεν πρόκειται να πάρεις καμμία ενημέρωση για σχόλια ή μηνύματα. Εκτός και αν τις ξεκινάς εσύ μετά χειροκίνητα.
Για όποια εφαρμογή βγάζεις από την αυτόματη εκκίνηση, ξεχνάς τα notification που πιθανώς σου δίνει. Πρέπει να ξεκινάει το πρόγραμμα για να έχεις όλες τις λειτουργίες παρασκηνίου. Π.χ. άμα βγάλεις το facebook από την εκκίνηση, δεν πρόκειται να πάρεις καμμία ενημέρωση για σχόλια ή μηνύματα. Εκτός και αν τις ξεκινάς εσύ μετά χειροκίνητα.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω ειδοποιήσεις σχεδόν από κανένα πρόγραμμα, εκτός από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα φυσικά.
Δεν μου είπατε όμως, από τις δύο εικόνες που έβαλα, ποιες εφαρμογές δεν χρειάζονται για το σύστημα.!!!!