Παίδες, νομίζω οτι έκανα νέο ρεκόρ στο φόρουμ. να τι κάνει η stable v7.0.6.0.
Ναι, νέο ...ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ρεκόρ! Γιατί "non verified score"????Εγώ στο αναγνωρίζω πάντως! Μπράβο!!! Και εις ανώτερα!
Επειδή δεν είχα wifi εκεινη την ωρα.
Γιατί βρε? Το άφησες απλήρωτο ή το κλείσιμο του wifi αντικαθιστά το ψυγείο?Χαχαχα!
Υ.Γ. Το ξέρω βρε... πλάκα κάνω!
Ίσως το κλειστό wifi έδωσε αυτά τα λίγα ποντακια της διαφοράς.χαχαχαχα
Πάντως χωρίς ψυγειο. Ήτανε ολη νύχτα ανοιχτό και με μπαταρία στο 54%. Και με τη stable με κλήσεις και κανα 4-5 ώρες ράδιο και wifi στη δουλειά το βραδυ με βρίσκει με 80% μπαταρία(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ). Από άποψη αυτονομίας έχω σωθεί.
@bilis1234 αν θέλεις να βγάλεις υψηλό σκορ στο Antutu διάβασεΑΥΤΟ τον οδηγό.
Επίσης, σε παρακαλώ, μην ποστάρεις όπου να'ναι ...ότι να'αναι...(έχουμε θέμα ΕΔΩ που είμαστε τώρα για το Antutu) και τα images να τα κάνεις resize πριν τα ανεβάσεις... Βγαίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν διαβάζονται εύκολα...
@bilis1234 αν θέλεις να βγάλεις υψηλό σκορ στο Antutu διάβασεΑΥΤΟ τον οδηγό.Επίσης, σε παρακαλώ, μην ποστάρεις όπου να'ναι ...ότι να'αναι...(έχουμε θέμα ΕΔΩ που είμαστε τώρα για το Antutu) και τα images να τα κάνεις resize πριν τα ανεβάσεις... Βγαίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν διαβάζονται εύκολα...
Και αν κρίνω απο το screenshot που βλέπω (με τις ενημερώσεις να είναι online που σημαίνει ότι τρέχουνε προγράμματα απο πίσω) και τη μπαταρία σου στο 52% ...μάλλον ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρίνεται το σκορ που έβγαλες!!!!!
Και αν κρίνω απο το screenshot που βλέπω (με τις ενημερώσεις να είναι online που σημαίνει ότι τρέχουνε προγράμματα απο πίσω) και τη μπαταρία σου στο 52% ...μάλλον ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρίνεται το σκορ που έβγαλες!!!!!
Για να το λες εσύ σίγουρα έτσι είναι!!!! Τα προγράμματα που τρέχουνε από πίσω πως τα σταματάω?? Τους βάζω τρικλοποδια??