καλησπέρα & χρόνια σου πολλά !!!.
όταν ανεβάζουμε μία φωτογραφία μην την ανεβάζεις σαν πλήρες μέγεθος αλλά ως thumbnail,(όπως ο gaioktimonas)έτσι ώστε να μην γεμίζει η οθόνη μας με τεράστιες φώτο.
καλή πρωτοχρονιά να χεις & μόνο ευχάριστα νέα να ακούς από το κινητό σου
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την νέα ROM ή με το κινητό μου έτσι; @caeser
Η νέα ρομ πετάει φίλε από της καλύτερες!! Δεν νομηζω ότι μπορείς να πεις ότι έχει θέμα το εργαλείο επειδή έβγαλε μικρό ποσοστό.. αν και εγώ δεν θεωρώ και τόσο αξιόπιστα αυτού του είδους τα τεστ πολλές φορές μου βγάζει χάλια σκορ αλλά το τηλέφωνο πετάει!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχάς από τη φωτογραφία φαίνεται πως έχεις μείνει με 47% μπαταρία.
Να δούμε πόσα πέρασε το καημένο το κινητό σήμερα για να φύγει έτσι η μπαταρία και να δείξει και τόσο σκορ. Αν πέρασες και τη νέα Ρομ σήμερα τότε rest my case
Καταρχάς από τη φωτογραφία φαίνεται πως έχεις μείνει με 47% μπαταρία.
Να δούμε πόσα πέρασε το καημένο το κινητό σήμερα για να φύγει έτσι η μπαταρία και να δείξει και τόσο σκορ. Αν πέρασες και τη νέα Ρομ σήμερα τότε rest my case
Σκέψου λόγω διακοπών είναι όλη μέρα σε λειτουργία .. έτσι και αλλιώς η δουλειά του είναι Ναι πρίν από λίγο την είχα περάσει
Ε ναι η δουλειά του είναι αλλά άμα δεις τον οδηγό για να κάνεις καλό σκορ στο Αντούτου (όχι πως σου λέω να κάνεις το τι λέει) θα καταλάβεις γιατί δεν πήρες καλό σκορ.
Φίλε XiaomiNewbie όσες φορές και να τρέξεις το antutu πάντα διαφορετικό σκορ θα σου βγάζει. Το σκορ δεν αντικατοπρίζει την εικόνα του κινητού μας γιατί και χωρίς αυτό ξέρουμε ότι έχουμε κινητάρες!!! Με την ευκαιρία ας το τρέξω κι εγώ ακόμη μία φορά γιατί χθες που "χτύπησα" 53.000+ ξέχασα να πάρω screenshot