XTRV for POCO F5
-
-
-
Υπάρχει πιθανότητα να γίνει;
-
-
Καλά όχι ακόμα ότι έχω το κινητό αλλά σε αυτό προσανατολίζομαι. Λέω για το Pro όταν και άμα πέσει λίγο η τιμή του.
-
Συγγνωμη για την αποχή μου.
Μολίς πηρα ενα f5. Θελω να το ξεκλειδωσω για να χρησιμοποιω τον miui dialer λόγω ηχογράφησης απο bluetooth γιατί ξεχνώ
Εχω καταμπλεχτεί με τους τρόπους ξεκλειδωματος. Ποιο οδηγο να ακολουθησω?
Επίσης ποια ρομ να κατεβασω και απο που παρακαλώ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Θα πρέπει να βάλεις στην συσκευή σου χώρα (Region) USA και να φτιάξεις έναν λογαριασμό με το ίδιο Region >> account.xiaomi.com&_uRegion=US&fbclid=IwAR1loTfe9I2-DDRnaglCk8H4jozpx9l9KifHvVwe98bsr8c61wIork9oMrE
Ακολουθείς αυτό τον οδηγό με Region USA >> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985
Για ROM κατεβάζεις αυτή >> download -
γιατί θα χρειαστεί αμερικάνικο λογαριασμό;
-
Ο/H ippotis έγραψε:
γιατί θα χρειαστεί αμερικάνικο λογαριασμό;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πρέπει να βάλεις στην συσκευή σου χώρα (Region) USA και να φτιάξεις έναν λογαριασμό με το ίδιο Region >> account.xiaomi.com&_uRegion=US&fbclid=IwAR1loTfe9I2-DDRnaglCk8H4jozpx9l9KifHvVwe98bsr8c61wIork9oMrE
Ακολουθείς αυτό τον οδηγό με Region USA >> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985
Για ROM κατεβάζεις αυτή >> download
Για να βάλουμε αυτή την rom μετά το ξεκλείδωμα, ποιόν οδηγό να ακολουθήσουμε;
Δυστυχώς το f5 δεν μου το αναγνωρίζει το pc suite. -
Δεν χρειάσεσαι το PC Suite για το Flash μιας ROM...
Εάν είναι επίσημη ROM της Xiaomi αυτή που θα φλασάρεις θα πρέπει να κάνεις χρήση του Mi Flash Tool >> Download Xiaomi Flash Tool 20220507 Latest Version for Xiaomi Devices -
Έκανα την διαδικασία με το miflash αλλά δυστυχώς μετά τα 700 δευτερόλεπτα μου έκανε timeout την διαδικασία και το κινητό το μόνο που έκανε ήταν να εκκινεί σε μια λευκή οθόνη. Ευτυχώς, κατά την επανεκκινηση μπορούσε να μπει σε fastboot mode (αν κρατούσες πατημένο στο vol- ) χωρίς βέβαια να δείχνει την οθόνη του fastboot. Το έλεγχο αν όντως ήμουν σε fastboot mode τον έκανα μέσω cmd και adb.
Αυτό που έκανα και έλυσα το πρόβλημα ήταν να το εκκινήσω σε fastboot mode, να το συνδέσω στον υπολογιστή και να τρέξω ως διαχειριστής το αρχείο windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat το οποίο βρισκόταν στον φάκελο της rom που πόσταρες παραπάνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0