Να το ξαναθέσω το παραπάνω πρόβλημά μου μήπως ξέρει κάποιος να βρω μία λύση ? είναι πρόβλημα της ρομ ή του τηλεφώνου μου? υπάρχει περίπτωση αν είναι της ρομ να υπάρξει διόρθωση? Σόρρυ αν κούρασα αλλά έχω κολήσει.Ευχαριστώ!Ο/H steliosperamos έγραψε:
Μια ερώτηση... έχω περάσει την νέα Ελληνική ρομ στο Μι 10Τ και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στους χάρτες google-δεν τους φορτώνει μετά από μηνυμα του gps του αυτοκινήτου μου-μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Ευχαριστω !
Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Η συσκευή στο αμάξι μου όταν την καλέσω μου απαντάει με ένα μήνυμα το οποίο πατώντας μου ανοίγει τους χάρτες google και μου δείχνει την τοποθεσία... με την νέα αναβάθμιση την Ελληνική δεν μου ανοίγει τους χάρτες...τι μπορεί να συμβαίνει?
-
-
Ξαναπέρασα πάλι την προηγούμενη ρομ για δοκιμή να δω μήπως φταίει το τηλέφωνο και μου την ανοίγει κανονικά άρα κάτι παίζει με την νέα ρομ.
-
Ο/H steliosperamos έγραψε:
Ξαναπέρασα πάλι την προηγούμενη ρομ για δοκιμή να δω μήπως φταίει το τηλέφωνο και μου την ανοίγει κανονικά άρα κάτι παίζει με την νέα ρομ.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H steliosperamos έγραψε:
-
-
Ο/H lbchX έγραψε:
Καλησπέρα στο μαχητικό team, απ'ό,τι κατάλαβα (δυστυχώς) προς το παρόν πάπαλα ROM για Mi 10 Lite 5g !
-
-
Ο/H lbchX έγραψε:
Στις 14 Roms περιλαμβάνεται και το Magisk ή το κατεβάζεις ξεχωριστά?
Υπάρχει μια σκέψη εάν αρχίσουμε να δίνουμε και εβδομαδιαίες Developer ROM να τις έχουμε Pre-Rooted με Magisk και Read-Write τα Partitions. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H lbchX έγραψε:
Στις 14 Roms περιλαμβάνεται και το Magisk ή το κατεβάζεις ξεχωριστά?
Υπάρχει μια σκέψη εάν αρχίσουμε να δίνουμε και εβδομαδιαίες Developer ROM να τις έχουμε Pre-Rooted με Magisk και Read-Write τα Partitions.
!
Υ.Γ ΑΤΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0