Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Σε fastboot όχι. Κάτι παίζει με τους drivers αν και τους ξαναπέρασα.. Μήπως θέλει διαφορετικούς για τα 11;
Για πρόσβαση στο ADB θέλει το USB debugging -
-
Λεω εγω μια βλακεια μήπως να απενεργοποιησεις απο τα windows την ψηφιακη υπογραφή;
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H l_themis έγραψε:
ok μένω με αυτή και αναμένω ενημέρωση για την Ελληνική.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη
Μπορείς να την κατεβάσεις από ΕΔΩ >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11Pro_MI11Ultra_V14.0.9.0.TKACNXM_v14-13.zip
*** Διέγραψε την παλιά από το PC σου για να μην μπερδευτείς, και την κάνεις Flash πάνω από του xiaomi.eu μέσω Fastboot.
-
Ο/H l_themis έγραψε:
Την πέρασα από πάνω και τώρα δουλεύει κανονικά, ευχαριστώ πολύ!!!
-
Παιδιά βοήθεια, έχει κολλήσει το ποσοστό μπαταρίας στο 63% ούτε ανεβαίνει ούτε κατεβαίνει! Μόλις πέρασα την ρομ έμεινε εκεί, το έχω σβήσει το έχω ανοίξει το έχω φορτίσει με αργό φορτιστή το έχω αφήσει να σβήσει μόνο του, τίποτα. Πείτε μου καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω!
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Μόλις πέρασα την ρομ έμεινε εκεί, το έχω σβήσει το έχω ανοίξει το έχω φορτίσει με αργό φορτιστή το έχω αφήσει να σβήσει μόνο του, τίποτα. Πείτε μου καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω!
-
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Δείχνει συνέχεια 63%... Τι να το κάνω? Ή μπαταρία κρατάει όσο κρατούσε γενικά σε ώρα άρα υποθέτω ότι δεν είναι χαλασμένη η μπαταρία. Να περάσω άλλη rom?
Προφανώς είναι κάποιο BUG της συγκεκριμένης ROM που θα φτιάξει στην επόμενη αναβάθμιση. -
Αααα ωραία πολύ ωραία... Χαχαχαχα. Εάν γυρίσω στην προηγούμενη ρομ παίζει να φτιάξει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0