Πηγαίνοντας πίσω σε παλαιότερη έκδοση μπορεί να φτιάξει το ποσοστό της μπαταρίας αλλά ενδέχεται επίσης να χαλάσουν όλα τα άλλα και να χρειαστεί Factory Reset.Ο/H Ilmarios έγραψε:
Εάν γυρίσω στην προηγούμενη ρομ παίζει να φτιάξει?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠηγαίνοντας πίσω σε παλαιότερη έκδοση μπορεί να φτιάξει το ποσοστό της μπαταρίας αλλά ενδέχεται επίσης να χαλάσουν όλα τα άλλα και να χρειαστεί Factory Reset.Ο/H Ilmarios έγραψε:
Εάν γυρίσω στην προηγούμενη ρομ παίζει να φτιάξει?
Ίσως χρειαστεί να κάνεις factory reset εάν έχεις προβλήματα μετά από το flashΟ/H ilmas έγραψε:
Έχω το Redmi Note 12 4G nfc (topaz) με εγκατεστημένη τη ρομ 14.0.10.0 TMXEUXM. Η xtrv που ανεβάσατε είναι η V14.0.5.0.TMGMIXM. Μπορώ να την εγκαταστήσω ή θα έχω πρόβλημα;
Για το Ruby (Redmi Note 12 Pro 5G) δεν έχουμε ακόμη Source ROM από το Xiaomi.eu για να δώσουμε XTRVΟ/H Thomasdidimos έγραψε:
Έχω το redmi note 12 pro 5g. Ποια rom πρέπει να κατεβάσω;
Βάλε Global ROM αλλά προσοχή μην κάνεις κανένα Lock στον BootloaderΟ/H Ilmarios έγραψε:
Global rom περνάω έτσι όχι ΕΕΑ?
Anti roll back check error? Πώς το παρκάμπτω? Anti: 1 μου βγάζει.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάλε Global ROM
Ant1 0 ή 1 = κανέναΟ/H Ilmarios έγραψε:
Anti roll back check error? Πώς το παρκάμπτω? Anti: 1 μου βγάζει.