όχι έχω χρόνια αυτό το λογαριασμό έχω ξεκλειδώσει δυο-τρεις συσκευέςΟ/H cacau έγραψε:
Αν είσαι σχετικά καινούριος στην xiaomi είναι φυσιολογικό. Εξακολουθείς να χρησιμοποιείς ο κινητό κανονικά, και κάνεις υπομονή...
Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ο/H tzivas39 έγραψε:
Να ρωτηξω οσοι ειμαστε με PocoF1 εχουμε ελπιδα για MIUI 14 XTRV? 'Η βαζουμε οτι μας δωσει ο munchy?
Να ζούμε να το θυμώμαστε .... -
Να ναι καλα ο munchy μια χαρα το εχει φερει ΜIUI 14 STABLE και ζει και βασιλευει το pocophone 5 χρονια τωρα που το εχω τρεχει και δεν κολλαει και παιχνιδια και ολα και η miui 14 ειναι android 13 βλεπω και καποιοι αλλοι ξενοι αρχισαν βγαζουν και ρομ με android 14 για το pocof1 απλά ειπα μπας και γινεται τπτ και απο ελλαδα.Αnyway ευχαριστώ
-
πέρασα την 14 σε mi 11 pro με format data μπήκε μια χαρά χωρίς errors αλλά έχει ένα θεματάκι δεν μου ανοίγει το wifi!
ps: έκανα ξανά format data και reset την ξανά έβαλα και πάλι τα ίδια. δοκίμασα και να βάλω την 13 έκδοση και να κάνω update στην 14 μπήκε κανονικά αλλά και πάλι δεν έχω wifi
ps2:επειδή πιστεύω ότι είναι πρόβλημα της ρομ αν μπορείς να την ξανά ανεβάσεις και αν γίνεται να την δώσεις σε recovery form γιατί έχω twrp recovery που δουλεύει κανονικά σε miui 14!
ευχαριστώ εκ των προτέρων -
μόλις είδα ότι ανέβασες την miui 14.011.0 για mi 11 pro/ultra θα την δοκιμάσω με update και ελπίζω να δουλέψει!
-
τελικά ήταν η ρομ με το update δουλεύει κανονικά το wifi
-
Ο/H Panik έγραψε:
τελικά ήταν η ρομ με το update δουλεύει κανονικά το wifi
Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να κάνετε Flash τις νέες ROM και από συμβατό TWRP Recovery κανονικά και χωρίς πρόβλημα.
Η εφαρμογή του Updater θα ενημερωθεί μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα ώστε να κατεβάζετε και να βάζετε τις νέες ROM επευθείας από τις συσκευές σας (σε TWRP Recovery) για όσες συσκευές το υποστηρίζουν.
-
Μετά από πολλές περιπέτειες και πολύ δουλειά, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η διανομή των MIUI 14 XTRV ROM της κοινότητας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (26/09/2023)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.6.0.TKVCNXM ROΜ για το Xiaomi Civi (Mona)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.11.0.TKACNXM ROM για τα MI 11 Pro / MI 11 Ultra (Mars, Star)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.14.0.TLACNXM ROM για το Xiaomi 12S Ultra (Thor)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.14.0.TMTMIXM ROM για το RedMi Note 12 4G (Tapas)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.7.0.TMGMIXM ROM για το RedMi Note 12 4G NFC (Topaz)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.10.0.TLTCNXM ROM για το Xiaomi 12S (Mayfly)
(*) Έγινε η διανομή της V14.0.10.0.TLECNXM ROM για το Xiaomi 12S Pro (Unicorn)
Διαβάστε περισσότερα στην αρχική σελίδα -
καλημερα σε ολους, σε προσπαθεια σε Mi 13 παιρνω τα παρακατω μηνυματα (Warning...):
Waiting for device...
You are going to wipe your data and internal storage.
It will delete all your files and photos stored on internal storage.
Do you agree? (Y/N) y
##################################################################
Please wait. The device will reboot when installation is finished.
##################################################################
Setting current slot to 'a' OKAY [ 0.017s]
Finished. Total time: 0.017s
Warning: skip copying abl_ab image avb footer (abl_ab partition size: 0, abl_ab image size: 217088).
Sending 'abl_ab' (212 KB) OKAY [ 0.006s]
Writing 'abl_ab' (bootloader) Partition abl_a flashed successfully...
και συνεχιζει κανοντας διαφορα τετοια μεχρι που κανει reboot και παραμενει στην αρχικη version που ειχε... στο fastboot devices η συσκευη φαινεται κανονικα...
... τελειωνει η διαδικασια με το παρακατω κατεβατο:
Finished. Total time: 2.483s
Sending 'cust' (470468 KB) OKAY [ 11.276s]
Writing 'cust' OKAY [ 0.018s]
Finished. Total time: 11.751s
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.0': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.1': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.2': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.3': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.4': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.5': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.6': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.7': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.8': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.9': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.10': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.11': No such file or directory
fastboot: error: cannot load 'images\super.img.12': No such file or directory
Erasing 'metadata' OKAY [ 0.011s]
Finished. Total time: 0.023s
******** Did you mean to fastboot format this f2fs partition?
Erasing 'userdata' OKAY [ 0.051s]
Finished. Total time: 0.069s
Rebooting OKAY [ 0.000s]
Finished. Total time: 0.000s
κανω κατι λαθος? Ευχαριστω!
Υ.Γ. ειμαι μεσα στο directory της Flash εννοειται ομως πραγματι στο φακελο images δεν υπαρχουν αυτα τα super.img.1 κλπ υπαρχουν σκετα img αρχεια με διαφορα ονοματα...
Ενημερωση: τελικα εχει θεμα... κατεβασα την xiaomi.eu και περασε κανονικα... το αρχειο super.img στην XTRV το ψαχνει σε κομματια... ετσι ειναι στην eu και περασε κανονικα... Να αναμενουμε καποια διορθωση? Ευχαριστω! -
Σε λίγες ώρες θα γίνει διόρθωση στην Rom.
Για κάποιο λόγο δεν διαγράφηκαν τα πολλαπλά αρχεία του super.img από το bat αρχείο.
Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα super.img..
Στάλθηκε από το 22111317G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μετά από πολλές περιπέτειες και πολύ δουλειά, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η διανομή των MIUI 14 XTRV ROM της κοινότητας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (30/09/2023)
(*) Fix (διόρθωση) της V14.0.31.0.TMCCNXM ROM για τα Xiaomi 13 (Fuxi) μετά από αναφορές για προβλήματα στο Flash
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (27/09/2023)
(*) Έγινε η διανομή της XTRV V14.0.11.0.TLFCNXM ROΜ για τα RedMi K50 Ultra & Xiaomi 12T Pro (Diting)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0