Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Κλασικά τον Chrome δουλεύω και στο κινητο λογαριασμό εχω απλα εχω ανοιξει αρκετες σελιδες που τις χρειάζομαι δεν θυμάμαι πως τις αποθηκεύω ωστε αμα κανω καποια στιγμη εργοστασιακες ρυθμίσεις να ξανα φερω τις σελιδες όπως ήταν
-
-
Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω: είδα που μου εμφάνισε ένα Update στο Poco F5 Pro, αυτό μπορώ να προχωρήσω στην αναβάθμιση κατευθείαν από το κιν. ή πρέπει να το κάνω από το PC?
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Αν είναι official ναι.
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Άρα παίρνεις την πρώτη hyperos. Σαν πρώτες Ρομ σίγουρα θα έχουν bug . Είναι στη δική σου επιλογή αν θα το κάνεις τώρα ή αργότερα.
Μπορεί στη δική σου χρήση να μην παρατηρήσεις τίποτα πχ..
Υ.Γ Ένας λόγος που ενδεχομένως να το άλλαζα, είναι γιατί έχω ψάξει όλους τους τρόπους και δεν μπορώ να βρω πώς να δείχνει τις ειδοποιήσεις σε lock screeen, ουσιαστικά μόνο τον φωτισμό έχω και μπαίνω μετά μέσα! -
-
Ο/H Amung έγραψε:
When will the miui.gr ROM update for the Redmi Note 12 Pro 4G device
-
Ο/H cacau έγραψε:
Ο/H lbchX έγραψε:
Ο/H cacau έγραψε:
Όσοι είσαστε ξεκλείδωτοι, η google έκανε πάλι τα δικά της προχθές, αλλά βγήκε άμεσα update του γνωστού .apk που διορθώνει το πρόβλημα. Μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής...
Καλημέρα. Μήπως ξέρετε να μου πείτε σε XTRV Rom που εχω εγκατεστημένη δεν θα γίνεται φαντάζομαι; Πρέπει να βάλω την τελευταία από xiaomi.eu και μετά να τρέχω το apk που θα βγαίνει; Το apk κάνει install ολόκληρης ROM ή ρουτίνας που διορθώνει το πρόβλημα; Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ οριστικά; (κλείδωμα bootloader;) κανένας οδηγός;
Όποιος γνωρίζει κάτι απ' όλα αυτά παρακαλώ ενημερώστε. Ευχαριστώ!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0